Materiell (under oppdatering)

Det er utformet materiell som kan brukes til fiksesvenn- og fiksemesteropplegg.

  • Fiksesvenn- og fiksemesterbevis

Utmerkelse som kan gis til nyslåtte fiksesvenner og fiksemestere.
Last ned bevis til fiksesvenn her
Last ned bevis til fiksesmester her

Klistremerke, plakat og tekstilmerke legges snart ut i nettbutikken. Kan foreløpig bestilles fra medlemsservice (anne@husflid.no)

  • Klistremerke

Klistremerkene med teksten "jeg fikser"/"eg fiksar" kan bestilles for kostpris i nettbutikken, og brukes som premie ved fikseaktivitet.

  • Tekstilmerke

Tekstilmerker med teksten "Holdbart". Kan for eksempel brukes som merkelapp på klær som er reparert. Bestilles for kostpris i nettbutikken.

  • Plakat og invitasjon for arrangement

Plakaten kan brukes i markedsføringen av konkrete aktiviteter og arranemementer. Den ligger nedlastbar på innlogget område, og er tilgjengelig for alle med verv i Norges Husflidslag, lokal- og fylkeslag.

  • Bildebank

Ved utforming av plakat, invitasjon, arrangement på Facebook og annet markedsføringsmateriell kan bilder fra bildebanken fritt brukes. Bildene ligger nedlastbare på innlogget område, og er tilgjengelig for alle med verv i Norges Husflidslag, lokal- og fylkeslag.

  • Holdbart-plakat

Plakat for Holdbart-satsingen. Kan brukes bredt og ved alle typer aktiviteter i satsingsperioden. Bestilles for kostpris i nettbutikken.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.