Miljøsertifisering av skoler og barnehager

Gjennom praktisk arbeid kan barn og unge få kunnskap om hvordan de er med på å påvirke klima og miljø. Norges Husflidslag samarbeider med Grønt Flagg som en del av Holdbart. 

Norges Husflidslag samarbeider med Grønt Flagg, miljøsertifisering av skoler og barnehager. Gjennom våre nettverk ønsker vi sammen å knytte kontakter og styrke lokale nettverk, slik at vi kan nå bredt ut til barn og unge med praktisk arbeid for bærekraft og et mer ansvarlig forbruk.

Ordningen Grønt Flagg er en del av Eco-Schools nettverket som drives av Foundation for Environmental Education. Ordningen ble lansert i Norge i 1998. I dag deltar nærmere 1000 skoler og barnehager fordelt på 100 kommuner og med stor geografisk spredning i programmet. 

"Det grønne flagget i flaggstangen gir både barn og unge, og andre deltakere et synlig bevis på at skolen eller barnehagen gjennomfører miljøprosjekter på et høyt nivå, og prioriterer miljøet i undervisning og daglig drift" (Grønt Flagg på egne nettsider)

Kanskje Grønt Flagg er noe for din skole eller barnehage? Les mer om Grønt Flagg her.

Les mer om Holdbart-satsingen her.

For skoler og barnehager kan våre lokallag være gode bidragsytere og ressurspersoner i arbeidet med en praktisk tilnærming til god ressursutnyttelse, reparasjon og redesign/reflid. Møter på tvers av generasjoner gir verdifulle arenaer for læring og gode møter gjennom henders arbeid. Oversikt over våre lokallag finner du her.

Er du medlem i et av Norges Husflidslags lokallag og ønsker å komme i kontakt med en skole eller barnehage? Ta kontakt med Grønt Flagg v/Linda Cecilie Dale id@fee.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.