Husflid på Verdens Kuleste Dag

Som forventet ble lørdag 23. august Verdens Kuleste Dag, i hvert fall for alle barna som fant veien til Akershus Festning og Sparebankstiftelsens arrangement.

Ca 50.000 var innom festningsvollene denne dagen. Mange fant vegen til Høymagasinet hvor Norges Husflidslag var lokalisert med sine verksteder. Hoppetau-køen ville ingen ende ta og mange var det som kom hjem denne dagen med egenprodusert hoppetau. De 8 ungdomsinstruktørene fra Skedsmo og Nittedal jobbet så svetten rant med å holde unna køen.  

Travelt hadde de 4 karene som holdt til ved tredreiebenkene det også.  Å få prøve og dreie var nok prikken over i-en for mange. Flisa sprutet også på spikkestasjonen og enten du tror det eller ei, så var det bare to som trengte plasterlapp.

 Alle bilder og video: Anne Guri Gunnerød, Norges Husflidslag

Aktuelt

Norges Husflidslag vil at flere ungdom skal lære seg tredreiing, og takket være midler fra Sparebankstiftelsen kan vi nå gi støtte til lokallag som vil starte opp med kurs i dette!

1. februar åpner påmeldinga til TREseminaret 2015, som hvor du får et omfattende tilbud om kurs i ulike håndverksteknikker med noen av landets beste lærere på sitt felt!

En ny tolkning av forskrifter har gjort det usikkert om skoler som tilbyr små håndverkfag, slik som Handverksskolen på Hjerleid, kan opprettholde driften. Nå håper skolene at kunnskapsminister Torbjørn Røe Isaksen tar grep. 

Som forventet ble lørdag 23. august Verdens Kuleste Dag, i hvert fall for alle barna som fant veien til Akershus Festning og Sparebankstiftelsens arrangement.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.