Hefter og mønstre

Under finner du hefter, bøker og mønstre som kan kjøpes via vår nettbutikk og/eller i husflidsbutikkene. 

Over ser du mønsteret "Glade blomster" av Gina Hedegaard Nielsen.

Kjærtegn til halsen – Skjerf og sjal er navnet på et hefte med ti vevoppskrifter på skjerf og sjal. Modellene er plukket ut som resultat av konkurransen i 2012 med samme navn, og heftet er laget av Norges Husflidslag i samarbeid med Husflidsbutikkene og Rauma Ullvarefabrikk. Kjærtegn til halsen inneholder oppskrifter i mange ulike teknikker og gir også noen praktiske vevtekniske tips.

Vedlagt finner du en presentasjon av de ulike billedvevmønstrene som er laget for Norges Husflidslags husflidsbutikker. Mønstrene finnes i salg hos våre butikker. 

Aktuelt

Å holde en tradisjon i live betyr først og fremst å skape nytt med inspirasjon i det som er gjort før. Vandreutstillingen "Hvilken bragd! En vevreise i tid og rom" er en del av prosjektet ”Åklær fra Buskerud på Verdensveven".

Husflidskonsulenten i Nord-Trøndelag og Nord-Trøndelag husflidslag registrerte i perioden 1994-1996 hele 4130 åklær fra fylket, med ønske om å bevare og formidle denne rike tradisjonen. For få år tilbake ble arbeidet videreført og resultatet ble mønsteret "Bragd" som du kan lese mer om her! 

Vev er populært som aldri før, og Norges Husflidslag er veldig stolte av å kunne lansere den perfekte boka for alle som vil lære barn kunsten og gleden ved å veve! 

I nettbutikken vår finner du nå helt egne små grinder til flossvev - som du kan bestille enkeltvis om du skal ha til hjemmebruk eller kanskje i større mengder om du vil starte med dette i ditt lokallag eller i Ung husflid-gruppa? 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.