Ny vevbok i salg!

Vev er populært som aldri før, og Norges Husflidslag er veldig stolte av å kunne lansere den perfekte boka for alle som vil lære barn kunsten og gleden ved å veve! 

Det er ikke ofte det kommer nye vevbøker her til lands, men den helt ferske boka Vev vel er et hederlig unntak. Boka inneholder instruksjoner og oppskrifter som er fargerikt beskrevet i flotte bilder. Den tar for seg flatvev, bildevev, grindvev og brikkevev, samt mange små, enkel vevteknikker som krever lite utstye og redskaper.

Redaktør og faglig ansvarlig for boka  har vært Elin Gilde Garvin, barne- og ungdomskonsulent i Norges Husflidslag.

Boka koster kr. 250,-(medlem)/290,-(ikke-medlem), og kan kjøpes via vår nettbutikk.

En smakebit på boka får dere her: 

Smakebiter fra Vev vel

Kontakt

For spørsmål, kontakt post@husflid.no. Det er Norges Husflidslag, med våre ansatte og vårt nettverk, som svarer på spørsmål. Om vi ikke kan svare, videreformidler vi kontakt..

Aktuelt

1.-3. november 2019 inviterer Norges Husflidslag til landets største møteplass for alle som jobber med eller er interessert i vev.  På dette symposiet setter vi fokus på vev-tradisjoner i nordområdene. 

14 april 2018 10:00, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum

I nettbutikken vår finner du nå helt egne små grinder til flossvev - som du kan bestille enkeltvis om du skal ha til hjemmebruk eller kanskje i større mengder om du vil starte med dette i ditt lokallag eller i Ung husflid-gruppa? 

Vev er populært som aldri før, og Norges Husflidslag er veldig stolte av å kunne lansere den perfekte boka for alle som vil lære barn kunsten og gleden ved å veve! 

Husflidskonsulenten i Nord-Trøndelag og Nord-Trøndelag husflidslag registrerte i perioden 1994-1996 hele 4130 åklær fra fylket, med ønske om å bevare og formidle denne rike tradisjonen. For få år tilbake ble arbeidet videreført og resultatet ble mønsteret "Bragd" som du kan lese mer om her! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.