Ny vevbok i salg!

Vev er populært som aldri før, og Norges Husflidslag er veldig stolte av å kunne lansere den perfekte boka for alle som vil lære barn kunsten og gleden ved å veve! 

Det er ikke ofte det kommer nye vevbøker her til lands, men den helt ferske boka Vev vel er et hederlig unntak. Boka inneholder instruksjoner og oppskrifter som er fargerikt beskrevet i flotte bilder. Den tar for seg flatvev, bildevev, grindvev og brikkevev, samt mange små, enkel vevteknikker som krever lite utstye og redskaper.

Redaktør og faglig ansvarlig for boka  har vært Elin Gilde Garvin, barne- og ungdomskonsulent i Norges Husflidslag.

Boka koster kr. 250,-(medlem)/290,-(ikke-medlem), og kan kjøpes via vår nettbutikk.

En smakebit på boka får dere her: 

Smakebiter fra Vev vel

Aktuelt

14 april 2018 10:00, Nordenfjeldske Kunstindustrimuseum

I nettbutikken vår finner du nå helt egne små grinder til flossvev - som du kan bestille enkeltvis om du skal ha til hjemmebruk eller kanskje i større mengder om du vil starte med dette i ditt lokallag eller i Ung husflid-gruppa? 

Vev er populært som aldri før, og Norges Husflidslag er veldig stolte av å kunne lansere den perfekte boka for alle som vil lære barn kunsten og gleden ved å veve! 

Husflidskonsulenten i Nord-Trøndelag og Nord-Trøndelag husflidslag registrerte i perioden 1994-1996 hele 4130 åklær fra fylket, med ønske om å bevare og formidle denne rike tradisjonen. For få år tilbake ble arbeidet videreført og resultatet ble mønsteret "Bragd" som du kan lese mer om her! 

Å holde en tradisjon i live betyr først og fremst å skape nytt med inspirasjon i det som er gjort før. Vandreutstillingen "Hvilken bragd! En vevreise i tid og rom" er en del av prosjektet ”Åklær fra Buskerud på Verdensveven".

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.