HÅNDKRAFT

En utstilling av

 

Med støtte fra

Utstillere

Utstillerne er 24 håndverkere fra Innlandet.

Klikk på bildene nedenfor for å se mer av hver enkelt utstiller.

 

Filmer

13 av deltakerne i digitalutstillingen HÅNDKRAFT presenterer også filmer. Filmene viser 11 verkstedbesøk og 2 læringsfilmer. Filmene finner du nederst på sida til den enkelte utstiller. Du kan også se alle filmene her eller på Norges Husflidslags YouTube-kanal.

Digitalutstillingen HÅNDKRAFT dokumenterer i foto og film husflidhåndverkere i arbeid og gir et innblikk i deres hverdag. Det er en sniktitt inn i håndverkernes verksteder og atelierer, og en presentasjon av mange forskjellige håndlagde produkter. Publikum vil få en unik mulighet til å komme tett på det profesjonelle kultur- og husflidhåndverket i Innlandet.

Takk

Husflidhåndverkerne Innlandet takker alle deltagende håndverkerne og alle støttespillere som har gjort denne digitale utstillingen mulig. Digitalutstillingen HÅNDKRAFT synliggjør det mangfoldige og profesjonelle kultur- og husflidhåndverket i Innlandet og er støttet av Innlandet Fylkeskommune og Norges Husflidslag. I alt syv fotografer har vært engasjert. Og vi retter en stor takk til vår hovedfotograf Andreas Nilsson, fra Nilsson Cinematics. Han har tatt de aller fleste fotoene og filmene og forsøkt som ung fotograf å hjelpe oss med og synliggjøre våre håndverkshistorier og gi publikum en sniktitt inn i håndverkernes hverdag.

Hilsen styreleder for Husflidhåndverkerne Innlandet,
Kari Rudi
951 37 750 / kar-rudi@online.no

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.