Du er her: Husflid.no / Husflidsnett / Fylkeslag / Troms Fylkeshusflidslag / Lokallagene / Målselv Husflidslag

Litt om laget

Målselv Husflidslag blei stifta i 1933. Styret i Målselv Husflidslag har fra starten av lagt ned et stort arbeid for at bygda skulle få egen bunad. «Målselvbunaden» blei ferdig i 1947. Etter et samarbeid med Bardu Kommune blei mannsbunaden ferdig i 1965. Seinere kom det ønske fra Bardu om å være sammen om kvinnebunaden også, og nå er begge bunadene felles for Bardu og Målselv; Bunaden for Bardu og Målselv.

Aktiviteter

  • MØTER: Målselv Husflidslag har møter med ulike temaer 1. mandag i hver måned. Møtene er på Peisestua på Høgtun kl 19.00. Medlemmene tar med kaffemat og en liten gevinst til loddsalg. Kaffe og te blir servert.
  • KURS: Høst og vår blir det arrangert husflidsfaglige kurs med mange ulike temaer. Ta kontakt med Husflidslaget på e-post: post@mhusflid.no, eller Husfliden Målselv, tlf 77 83 46 70 for meir informasjon.

Hjemmeside

Målselv Husflidslag har egen hjemmeside, som du finner her: www.mhusflid.no

Historien

Målselv Husflidslag har foretatt produksjon og salg av bunadene fra 1981, og selger den i dag i lagets butikk, Husfliden Målselv, som blei åpna i Bardufoss sentrum i 1993. Husfliden har ansvar for produksjon og salg av lagets egne produkter; Bunaden for Bardu og Målselv, Målselvgenseren og -jakken, Målselvsokken, Babymålselvsokken, Målselvåkleet, Målselvmerra og broderipakker.

Målselv Husflidslag