Bli medlem

Norske Husflidhåndverkere i Norges Husflidslag er en medlemsgruppe for deg som arbeider med husflid og håndverk, og har dette som næring. Norges Husflidslag har som hovedoppgave å styrke den levende husflidstradisjonen i Norge - kulturelt, sosialt og økonomisk.

Som medlem i Norske Husflidhåndverkere får du tilgang til et stort nettverk, og mange tilbud og fordeler. Vi tilbyr deg også å presentere virksomheten din på www.husflid.no.

Opptak kan søkes på to måter:

  • Automatisk opptak som husflidhåndverker i Norges Husflidslag kan du søke om dersom du har svennebrev/tilsvarende utdanning, eller høyere håndverksutdanning. Her har vi løpende opptak.
  • Opptak med juryering søkes dersom du ikke har utdanning som beskrevet ovenfor.  Vi har løpende opptak som en forsøksordning. Aktuelt tidspunkt høsten 2020 er i uke 46. Kontakt Team næring for nærmere info og konkret avtale om innsending av produkter.

Klikk her for søknadsskjema

Les mer om medlemsfordeler, medlemskriterier, og kontingentsatser nedenfor.

Denne våren ønsker vi syv nye bedrifter velkommen som nye medlemmer i Norske Husflidhåndverkere, som er vår medlemsgruppe som driver med håndverk som næring.

Folkekunststipendet er et av Statens kunstnerstipend som årlig tildeles utøvere innen folkekunst. Søknadsfrist er kl 13.00 16.oktober 2020, og vi håper mange av våre håndverkermedlemmer bruker anledningen til å søke stipendet!

Stipendordningen for folkekunst skal legge til rette for at enkeltkunstnere, gjennom å motta direkte tilskudd fra staten, skal kunne bidra til et mangfoldig og nyskapende kunstliv. Ved tildeling er det lagt vekt på kunsterisk kvalitet og aktivitet. Fire av 12 stipender er tildelt medlemmer i Norske Husflidhåndverkere.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.