Bli medlem

Norske Husflidhåndverkere i Norges Husflidslag er en medlemsgruppe for deg som arbeider med husflid og håndverk, og har dette som næring. Norges Husflidslag har som hovedoppgave å styrke den levende husflidstradisjonen i Norge - kulturelt, sosialt og økonomisk.

Som medlem i Norske Husflidhåndverkere får du tilgang til et stort nettverk, og mange tilbud og fordeler. Vi tilbyr deg også å presentere virksomheten din på www.husflid.no.

Opptak kan søkes på to måter:

  • Automatisk opptak som husflidhåndverker i Norges Husflidslag kan du søke om dersom du har svennebrev/tilsvarende utdanning, eller høyere håndverksutdanning. Her har vi løpende opptak.
  • Opptak med juryering søkes dersom du ikke har utdanning som beskrevet ovenfor.  Vi har løpende opptak som en forsøksordning. Aktuelle tidspunkt våren 2018 vil bli uke 4, 10 og 17. Kontakt leder for team næring for nærmere info og konkret avtale om innsending av produkter.

Klikk her for søknadsskjema

Les mer om medlemsfordeler, medlemskriterier, og kontingentsatser nedenfor.

Denne høsten ønsker vi ni bedrifter velkommen som nye medlemmer i Norske Husflidhåndverkere, som er vår medlemsgruppe som driver med håndverk som næring. 

Det er pr. 1. juni kommet inn 10 søknader om medlemskap i Norske Husflidhåndverkere, og vi ønsker 10 nye medlemmer velkommen!

Statens kunstnerstipend som årlig tildeles utøvere innen folkekunst er nå utlyst, og vi oppfordrer husflidhåndverkere til å søke! Søknadsfrist er 18. oktober klokken 13!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.