Bli medlem

Norske Husflidhåndverkere i Norges Husflidslag er en medlemsgruppe for deg som arbeider med husflid og håndverk, og har dette som næring. Norges Husflidslag har som hovedoppgave å styrke den levende husflidstradisjonen i Norge - kulturelt, sosialt og økonomisk.

Som medlem i Norske Husflidhåndverkere får du tilgang til et stort nettverk, og mange tilbud og fordeler. Vi tilbyr deg også å presentere virksomheten din på www.husflid.no.

Opptak kan søkes på to måter:

  • Automatisk opptak som husflidhåndverker i Norges Husflidslag kan du søke om dersom du har svennebrev/tilsvarende utdanning, eller høyere håndverksutdanning. Her har vi løpende opptak.
  • Opptak med juryering søkes dersom du ikke har utdanning som beskrevet ovenfor.  Vi har løpende opptak som en forsøksordning. Aktuelle tidspunkt våren 2019 er i uke 4 og 14. Kontakt leder for team næring for nærmere info og konkret avtale om innsending av produkter.

Klikk her for søknadsskjema

Les mer om medlemsfordeler, medlemskriterier, og kontingentsatser nedenfor.

Satsingsområdet Holdbart ble vedtatt på Norges Husflidslags landsmøte i juni 2018. I årene 2019-2022 skal Norges Husflidslag arbeide med bærekraft - hvordan håndverk og materialkunnskap kan bidra til å gjøre forbruket vårt mer bærekraftig, mer Holdbart.

Forrige uke ble Oppland fylkeskommunes nye stipend for husflid og håndverk delt ut for aller første gang. Vi gratulerer både prismottakerne Sigrid Blekastad og Eli Fahlstrøm Fergestad med prisen – og fylket med det gode grepet for å ivareta husflid som levende kulturarv!

Denne høsten ønsker vi ni bedrifter velkommen som nye medlemmer i Norske Husflidhåndverkere, som er vår medlemsgruppe som driver med håndverk som næring. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.