Stilling ledig: Husflidskonsulent i Finnmark

2. gangs utlysning
Vi har ledig en 60 – 80 % stilling og ønsker oss en medarbeider som har erfaring fra formidling og prosjektarbeid innenfor kultur-/husflidshåndverk, samt har stor forståelse for frivillig kulturliv. 

Konsulenten skal styrke det levende håndverket i Finnmark ved å organisere tiltak som utvikler kunnskap og interesse for husflid og handlingsbåren kunnskap i samarbeid med bl.a. fylkeslag, lokallag, fylkeskommune, museer og andre relevante miljøer. Konsulentene arbeider i team, og er gjennom dette med på å utvikle organisasjonens nasjonale strategier og satsingsområder.

Den som skal ansettes bør ha:

  • Høyere håndverksfaglig utdanning – relevant realkompetanse kan erstatte dette
  • Erfaring fra kultur-/husflidshåndverk
  • Organisasjonserfaring fra frivillig kulturliv

Stillingen passer for en kreativ og selvstendig person med evne til kommunikasjon, samarbeid og nettverksbygging. Den ansatte må disponere bil, og det må påregnes en del reisevirksomhet samt kveld og helgearbeid. Menn oppfordres til å søke.  

For mer informasjon, kontakt direktør Marit Jacobsen, tlf. 91580781 eller teamleder Petra-Mari Linaker, tlf.48022627. Søknad sendes til post@husflid.no innen 15. august

 

Norges Husflidslag er en kultur- og interesseorganisasjon som er ledende aktør innen kulturvern, handlingsbåren kunnskap og næringshusflid. Vi gjennomfører 60.000 studietimer i husflid per år og er medlem av Studieforbundet kultur og tradisjon. Vi har også en egen satsing på barn og unge kalt Ung Husflid. Norges Husflidslag har i underkant av 24.000 enkeltmedlemmer i 377 lokallag, 35 butikker og 126 håndverkere som medlemmer. Hovedkontoret ligger sentralt i Oslo og organisasjonen har 27 ansatte hvorav 17 har sin daglige arbeidsplass ute i fylkene.

Fagernes 28. til 29. august

Les mer

Vi har ledig en 60 – 80 % stilling og ønsker oss en medarbeider som har erfaring fra formidling og prosjektarbeid innenfor kultur-/husflidshåndverk, samt har stor forståelse for frivillig kulturliv.  

Les mer

10 aug 2017, Norsk Skogmuseum

25 aug 2017, Stjørdal

28 aug 2017

8 sep 2017

9 sep 2017

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.