Korona

Det kommer stadig ny informasjon om situasjonen rundt korona (covid-19) og informasjonen endrer seg raskt. På denne siden finner du informasjon fra Norges Husflidslag om kursvirksomhet, arrangement, kompensasjon og relevante anbefalinger fra myndighetene.

Den mest oppdaterte informasjonen finner dere på FHI.no.

  

Krisepakker og kompensasjonsordninger utvikles for å sikre at frivillige organisasjoner ikke blir for hardt rammet på lang sikt som følge av myndighetenes tiltak knyttet til koronaviruset. Det kan også søkes tilskudd til nye prosjekter.

Gjennomføring av kurs er mulig om alle smitteverntiltak opprettholdes. Regjeringen ønsker at alle forsøker å møte færre folk i sosiale sammenhenger i løpet av en uke. Dette vil kunne begrense smitten, og gjøre arbeidet med smittesporing enklere.

Inntil videre kan vi ikke møtes på samme måte som før, og lokallag må tenke nytt rundt gjennomføring av kurs og årsmøter. Lokallaget kan møtes i andre lokaler eller arrangere møtet digitalt. Kunnskapen vi opparbeider oss nå kan vi ta med oss til senere, og gir samtidig en unik mulighet til å inkludere de som ellers ikke vil kunne delta.

Alle Norges Husflidlags lokallag kan søke om kursstøtte til fysiske og nettbaserte kurs fra Studieforbundet kultur og tradisjon.

FHI har egne anbefalinger til personer i risikogrupper, som personer over 65 år og personer med ulike kroniske sykdommer og/eller alvorlig helsetilstand.

Aktiviteter av, med og for barn og unge er et viktig fritidstilbud for mange. Her er noen særlige regler og unntak for gjennomføring av Ung Husflid-aktiviteter.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.