Korona

Det kommer stadig ny informasjon om situasjonen rundt korona (covid-19) og informasjonen endrer seg raskt. På denne siden finner du informasjon fra Norges Husflidslag om kursvirksomhet, arrangement, kompensasjon og relevante anbefalinger fra myndighetene.

Den mest oppdaterte informasjonen om covid-19 finner dere på Folkehelseinstituttet sine nettsider.

  

Informasjon fra FHI, oppdatert 5. november 2020.

Gjennomføring av kurs er mulig om alle smitteverntiltak opprettholdes. Regjeringen ønsker at alle forsøker å møte færre folk i sosiale sammenhenger i løpet av en uke. Grunnen til det er at det vil kunne begrense smitten, og gjøre arbeidet med smittesporing enklere.

Selv om vi ikke kan møtes fysisk som før, kan lokallaget likevel holde kurs på nett. Kunnskapen vi opparbeider oss nå kan vi ta med oss videre til senere kursavvikling, og vi har en unik mulighet til å inkludere de som ellers ikke vil kunne delta.

Krisepakker og kompensasjonsordninger utvikles for å sikre at frivillige organisasjoner ikke blir for hardt rammet på lang sikt som følge av myndighetenes tiltak knyttet til koronaviruset.

Alle Norges Husflidlags lokallag kan søke om kursstøtte til fysiske og nettbaserte kurs fra Studieforbundet kultur og tradisjon.

Aktiviteter av, med og for barn og unge er et viktig fritidstilbud for mange. Her er noen særlige regler og unntak for gjennomføring av Ung Husflid-aktiviteter.

FHI har egne anbefalinger til personer i risikogrupper, som personer over 65 år og personer med ulike kroniske sykdommer og/eller alvorlig helsetilstand.

8 mai 2021

30 juni 2021, Den danske Design- og Håndværksefterskole i Skjern, Danmark

30 aug 2021

7 mai 2022

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.