Om kurs/opplæring i Norges Husflidslag

Norges Husflidslag er landets største arrangør av kurs innen husflid og håndverksteknikker, og våre lokallag og fylkeslag arrangerer årlig omtrent 63 000 studietimer, fordelt på om lag 2600 kurs.

Hovedtyngden av kursene er innenfor det tekstile området med forskjellige treteknikker som en god nummer to.

Gjennom denne omfattende kursaktiviteten er vi med på å holde i hevd husflidskunnskap og immateriell kulturarv over hele landet, og gi stadig nye generasjoner gleden av å skape med hendene. Våre lokallag har alt fra tredreiingskurs for ungdom via opplæring i å lage din lokale bunad til smiing, for både nybegynnere og øvede utøvere. 

Ønsker du å få mer kunnskap innen ett eller flere husflidsfag i et sosialt fellesskap? Da kan du gå på voksenopplæringskurs hos ditt lokale husflidslag eller i fylkeslagets regi!

For å finne disse kursene, se Kurskalenderen. Disse kursene arrangeres med midler tildelt gjennom Studieforbundet kultur og tradisjon.

Norges Husflidslags er medlem av Studieforbundet kultur og tradisjon. Forbundets nettsider gir deg nyttig informasjon når du skal arrangere kurs.  For å få økonomisk tilskudd til kursene må opplæringen følge en godkjent studieplan/kursplan.

Les mer

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.