For kursarrangører

Norges Husflidslags er medlem av Studieforbundet kultur og tradisjon. Forbundets nettsider gir deg nyttig informasjon når du skal arrangere kurs.  For å få økonomisk tilskudd til kursene må opplæringen følge en godkjent studieplan/kursplan.

  • Du finner ferdige studieplaner for noen husflidsfag på nettsidene til Studieforbundet kultur og tradisjon. Husk i så fall å tilpasse planene til hvert enkelt kurs.
  • Alle kursdeltakere skal få et kursbevis etter at kurset er avsluttet. Kursbevisene kan bestilles i nettbutikken, eller lastes ned fra lenka nederst i artikkelen
  • Studieforbundet kultur og tradisjons hjemmesider gir ellers en oversiktlig tilgang til en rekke skjemaer for nedlasting.

Timelønn

Hver enkelt kursarrangør avtaler med direkte med kurslærer om timelønn. Norges Husflidslag har ikke en fastlagt timelønn, men kan antyde at timelønnen for kurslærere vanligvis ligger på mellom 300,- til 500,- kr. per klokketime, avhengig av utdanning og praksis. Timelønn regnes for kurstimer, forberedelsene er inkludert i timelønn om ikke annet er avtalt.

Lønn, skatt og arbeidsgiveravgift

Se informasjon hos hos Studieforbundet kultur og tradisjon.

 Kursbevis

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.