Landsmøtet i Harstad 2014

Landsmøtet i Harstad fant sted på Rica Hotel Harstad, 13.-15. juni. På denne siden finner du sammendrag av de viktigste sakene fra møtet.

Nyheter

Som siste sak vedtok delegatene i Harstad å legge Landsmøtet i 2016 til Hedmark. Fylkeslaget legger vekt på Hedmark som mangfoldsfylket i søknaden om å arrangere landsmøtet om 2 år.

Last ned presentasjonen

Husflid er både kultur, fornuftig ressursbruk og folkehelse, sier nyvalgt styreleder i Norges Husflidslag, Berit Rønningen.

På landsmøtet i Norges Husflidslag ble det i helgen valgt nytt styre for perioden 2014—2016. Berit Rønningen fra Vestfold ble valgt som ny styreleder.

Mary Mikalsen Trollvik fra Manndalen mottok lørdag kveld Norges Husflidslags æresmedalje i gull for sitt arbeid med husflid og doudjii. 

Filigransmester Gry Marie Grindbakken blir i dag tildelt førstepremien i Norges Husflidslags produktutviklingskonkurranse «Identitet – idé i tet» med smykkeserien «Akantus». 

Kent Gudmundsen (H), fra Kirke-, utdannings- og forskningskomiteen på Stortinget, besøkte Norges Husflidslags landsmøte i helga. 

Salgsutstillinga «Husflidspor i nord» byr på husflidsprodukter av høy kvalitet fra lokale husflidhåndverkere og butikker, og kan besøkes på Rica Hotel Harstad under hele landsmøtet.

I dag åpnet Norges Husflidslags landsmøte 2014 i Harstad, med Troms fylkeshusflidslag og Harstad Husflidslag som vertskap.

13. til 15. juni arrangeres Norges Husflidslags landsmøte i Harstad, og som en del av dette inviteres både fastboende og tilreisende til å ta del i husflidsaktiviteter gjennom helga!

Program og påmeldingsskjema til Norges Husflidslags landsmøte 2014 er nå klart. Hva skjer i Harstad 13. - 15. juni? Les om utstillinger, utflukter og aktiviteter i programmet, og husk å melde deg på innen fristen 1. mai.

I forbindelse med Landsmøtet i Harstad i juni, har valgnemnda i Norges Husflidslag sendt et brev til medlemmer der de oppfordres om å fremme kandidater til styret som skal velges på Landsmøtet.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.