Landsmøtet i Molde 2018

Landsmøtet 2018 finner sted i Molde 1. til 3. juni. På disse sidene finner dere nyheter fra landsmøtet, program, sakspapirer og oversikt over utstillinger og aktiviteter.

Påmelding for delegater, styret og ansatte i Norges Husflidslag

Påmelding for medlemmer og observatører som vil delta på deler av arrangementet

1.-3. juni 2018 er Molde landets husflidshovedstad. I løpet av landsmøtedagene vil deltakerne oppleve både byen og området rundt.

I forkant av landsmøtet blir det torsdag den 31. mai et eget næringsseminar "Kvalitet, kompetanse og tradisjon" for butikkene, med mål om å synliggjøre nye muligheter for butikkene som kulturnæring og nisjebutikker. Seminaret arrangeres i samarbeid mellom Norges Husflidslag og Norsk Flid.

Fredag 1. juni ble vinneren av Norges Husflidslags produktutviklingskonkurranse «Identitet – idé i tet» avslørt under organisasjonens landsmøte i Molde. Sofie Kleppe som driver tradisjonsgarveriet Jutulskinn i Vågå stakk av med den attraktive førstepremien.

Husflidhåndverker og håndvevermester Bjørg Hustad fra Bud ble i helga hedret med Norges Husflidslags fortjenstmedalje i gull.

Norges Husflidslags nye styreleder har svennebrev som både bunadtilvirker og buntmaker, og er for mange kjent som bunadbloggeren Fru Storlien. Bli bedre kjent med Barbro Tronhuus Storlien!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.