Velkommen til oss! Nannestad husflidslag ønsker å være et husflidslag for alle, et godt kulturelt møtested med høy aktivitet og lav terskel.

Vi holder til på Heimskringla, Gamle Kringler skole, og her er det aktiviteter de fleste dager i uka. Det er ikke krav om medlemsskap for å delta på noen av våre aktiviteter (men det lønner seg selvfølgelig å være medlem).

Hver torsdag kl 18-21 er Frøken Dahls kafé, håndarbeidskafeen vår, åpen. En torsdag i måneden er vi på Nannestad bibliotek, ellers møtes vi på Heimskringla. Her er det høyt under taket og ingen krav til ferdigheter - du trenger ikke en gang ha med håndarbeid. Kaffen er billig og lotteriet har fine gevinster!

Ung husflid og Ungdomsflid (13+) møtes på tirsdager, og da er det også vevkurs. 

Spinnering, vevring og kurvflettering møtes også på Heimskringla, mens trekjærergruppa holder til på Nannestad ungdomsskole.

Butikken vår, Heimskringla, er åpen hver lørdag og søndag kl 12-16, og har et stort utvalg flotte husflidsprodukter av høy kvalitet fra lokale produsenter, blant annet våre håndvevde, håndknytede sjal til Romeriksbunaden.

For mer informasjon om alt vi driver med, sjekk nettsiden vår eller følg oss på Facebook. 

Vi er ca. 120 medlemmer, og vi har plass til mange flere. Så du er velkommen som medlem! Vi har gode rabattavtaler hos lokale butikker, og gir rabattert kurspris til alle medlemmer i Norges huflidslag.

Nannestad Husflidslag har egen hjemmeside på 

nannestadhusflidslag.com

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.