Nesodden Husflidslag ble stiftet 3. mai 1979 og har ca. 90 medlemmer.

Vi vil gjerne ha flere medlemmer i alle aldre, både menn og kvinner. Våre møter, kurs og andre arrangementer er åpne for alle interesserte.

Kurs og læringsverksteder 

Informasjon om kurs og læringsverksteder (tidligere kalt studieringer) finner du i menyen til venstre. Du finner oss også på Facebook, bli gjerne venner med oss der; bruk knappen øverst på siden.

Temamøter

Temamøtene avholdes to til tre ganger i semesteret, på Tangenten (kommunehuset), alle interesserte er velkomne. Inngang kr 30,- innkluderer enkel bevertning. Ungdomsmedlemmer har fri adgang! Program for møtene finner du i kalenderen.

Andre aktiviteter

Fast hvert år er Husflidsdagen på To gård i september - med aktiviteter for barn og voksne. Andre aktiviteter som utstillinger, turer og engasjement i lokalmiljøet finner du også i kalenderen.

Bli medlem

Vil du bli medlem i Nesodden Husflidslag? Da melder du deg inn i Norges Husflidslag, så får vi automatisk beskjed om at du er meldt inn. Les mer om hvilke fordeler du får, priser for medlemskap og hvordan du melder deg inn på Norges husflidslags sine nettsider

Kalender

19 mars 2020 19:00

23 april 2020 19:00

Program for Nesodden Husflidslags aktiviteter våren 2020 er nå klart. 

Strikkekurs for nybegynnere og kurs i å lage akvarellfarger av sopp-pigment. Se kurskalenderen på venstre side

Bli med i konkurransen om å designe Nesoddvotten

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.