Nesodden Husflidslag ble stiftet 3. mai 1979 og har nå rundet 100 medlemmer.

Vi vil gjerne ha flere medlemmer i alle aldre, både menn og kvinner. Våre møter, kurs og andre arrangementer er åpne for alle interesserte.

Kurs og læringsverksteder 

Informasjon om kurs og læringsverksteder (tidligere kalt studieringer uten lærer) finner du i menyen til venstre. Du finner oss også på Facebook, bli gjerne venner med oss der; bruk knappen øverst på siden.

Temamøter

Temamøtene avholdes to til tre ganger i semesteret, alle interesserte er velkomne. Inngang kr 30,- innkluderer enkel bevertning. Ungdomsmedlemmer har fri adgang! Program for møtene finner du i kalenderen.

Andre aktiviteter

Fast hvert år er Husflidsdagen på To gård i september - med aktiviteter for barn og voksne - men høsten 2020 blir det ikke noe Husflidsdag pga Koronasituasjonen. Andre aktiviteter som utstillinger, turer og engasjement i lokalmiljøet finner du også i kalenderen.

NESODDVOTTEN

Vi har fått vår egen Nesoddvott! Vottekonkurransen markerte avslutningen av vårt 40-års jubileum og kåringen skjedde på Husflidslagets Strikkefestival 2020. I juryen satt representanter fra Nesodden Husflidslag, Nesodden kommune og Statistrikk. Designer er Gunn Kristine Gjølberg. Votten er vakker, med symbolikk fra Nesodden - og vil bidra til å profilere Nesodden og betydningen av husflid i fortid, nåtid og framtid. Vi har laget et mønsterhefte hvor Nesodden historielag beskriver symbolene og hvor du finner oppskrift på barne-, dame-, og herrevott. Husflidslaget selger garnpakker med mønsterheftet, garn og gode strikkepinner på garnbutikken 2ving på Tangen.

Bli medlem

Vil du bli medlem i Nesodden Husflidslag? Da melder du deg inn i Norges Husflidslag, så får vi automatisk beskjed om at du er meldt inn. Les mer om hvilke fordeler du får, priser for medlemskap og hvordan du melder deg inn på Norges husflidslags sine nettsider

Kalender

21 april 2021 19:00, Sandvang, 1.etg. Hellaveien 234, Fjellstrand

Vi håper at våren bringer oss muligheter til å møtes igjen på temamøter og kurs!

Vi har planlagt tre møter og fire kurs - som vi håper vil falle i smak. Alle møtene og kursene vil holdes på Sandvang, Hellaveien 234 på Fjellstrand. Busstopp Svestadtoppen.

Du kan lese om vårens kurs og temamøter her:

Nesodden Husflidslag har fått et gløtt inn i Rannveig Glennes håndverksverden. Dørene ble åpnet inn til et lyst og trivelig arbeidsrom i en hvitmalt stue, på Nesoddens østside og med utsikt til den vakre Bunnefjorden, av en vennlig håndverkssjel.

Vi møtes vanligvis hver 1. og 3. tirsdag i måneden, kl 11-14 - på Anna's hybel, men fra og med 17. november må vi avlyse strikketreffene pga koronasituasjonen.

Velkommen tilbake til en hyggelig stund med håndarbeid når smittesituasjonen er endret! Om du trenger hjelp til Nesoddvotten, hjelper vi deg likevel, bare ta kontakt med styret i husflidslaget.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.