Nesodden Husflidslag ble stiftet 3.mai 1979 og har ca 80 medlemmer

Vi vil gjerne ha flere medlemmer i alle aldre, både menn og kvinner. Våre møter, kurs og andre arrangementer er åpne for alle interesserte.

Kurs og læringsverksteder 

Informasjon om kurs og læringsverksteder (tidligere kalt studieringer) finner du i menyen til venstre. Du finner oss også på Facebook, bli gjerne venner med oss der; bruk knappen øverst på siden.

Temamøter

Temamøtene avholdes to til tre ganger i semesteret, på Tangenten (kommunehuset), alle interesserte er velkomne. Inngang kr 30,- innkluderer kaffe/te kaker og et lodd. Ungdomsmedlemmer har fri adgang! Loddsalg.
Program for møtene finner du i kalenderen.

Andre aktiviteter

Fast hvert år er Husflidsdagen på To gård i september - med aktiviteter for barn og voksne. Andre aktiviteter som utstillinger, turer og engasjement i lokalmiljøet finner du også i kalenderen.

Bli medlem

Vil du bli medlem i Nesodden Husflidslag? Da melder du deg inn i Norges Husflidslag, så får vi automatisk beskjed om at du er meldt inn. Les mer om hvilke fordeler du får, priser for medlemskap og hvordan du melder deg inn på Norges husflidslags sine nettsider

Kalender

Nå er kurskatalogen for Husflidslagene i Follo for våren 2019 klar.

Du finner informasjon om kurs og møter for alle husflidslagene i Follo, inklusive Nesodden. Du finner den nederst på denne siden. Vil du gjerne ha katalogen i papirversjon? Send en epost til nesodden.husflidslag@gmail.com, så sender vi den i posten til deg.

Her komme vinnere og fasit på Husflidsquizen, under Kystkulturisten 22.09.2018.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.