Markedsføringsaktiviteter

04.10 - 12.10.08 arrangerte Nesodden Husflidslag en stor medlemsutstilling i Nesodden Kunstforenings galleri i det gamle vanntårnet på Nesodden. Målet med utstillingen var å vise noe av det medlemmene Husflidslaget driver med.

For første gang deltok Husflidslaget med egen stand på Fagerstranddagene

Nesodden Husflidslag ble invitert til å være månedens kunstnerpå NesoddHuset i mars 2015.

Utstillingen har fått navnet: Tradisjon, gjenbruk og fornyelse.

Lotteri, slangevesker, sokker, voter, julekaker, strikkede mus osv - tilbudet var stort også dette året.

21.01.17 ble Nesoddens første strikkefestival arrangert på Tangenten, i samarbeid med Nesodden Bibliotek. Et veldig vellykket arrangement. Du kan se bilder og omtaler her

Vi deltok på det årlige julemarkedet i år også. I år benyttet vi muligheten til å reklamere for Strikkefestivalen 20.01.2018

Jammen ble det strikkefestival igjen. Takket være strålende samarbeid med Nesodden bbliotek ble den andre strikkefestivalen på Nesodden en stor suksess.

22.09.2018 - var Nesodden Husflidslag på plass i badehus 28, med utstilling fra læringsverkstedene våre. Du kan se bilder fra dagen nedenfor. Vi hadde også en husflidsquiz, les mer om den, vinnere og riktige svar her

Det var fullt hus i Tangenten med rundt 750 besøkende da Nesodden Husflidslag og Nesodden bibliotek for tredje gang arrangerte en veldig vellykket strikkefestival 19. januar 2019. 

En flott dag på Varden  - med Fiksefest sammen med Nesoddliv med Tingenes bibliotek, Nesodden Befalsforening og Nesodden Frivillighetssentral - den 12. oktober 2019. Mange lærte å fikse ting selv - vi også. Dette gjør vi gjerne igjen!

Dette årets strikkefestival ble også en kjempesuksess. Arrangørene Nesodden bibliotek og Nesodden Husflidslag er kjempefornøyde! Flotte foredrag, mange besøkende, fine utstillere, strikkekafe og workshoper.

Nesodden Husflidslag har fått et gløtt inn i Rannveig Glennes håndverksverden. Dørene ble åpnet inn til et lyst og trivelig arbeidsrom i en hvitmalt stue, på Nesoddens østside og med utsikt til den vakre Bunnefjorden, av en vennlig
håndverkssjel.

Kalender

21 april 2021 19:00, Sandvang, 1.etg. Hellaveien 234, Fjellstrand

Vi håper at våren bringer oss muligheter til å møtes igjen på temamøter og kurs!

Vi har planlagt tre møter og fire kurs - som vi håper vil falle i smak. Alle møtene og kursene vil holdes på Sandvang, Hellaveien 234 på Fjellstrand. Busstopp Svestadtoppen.

Du kan lese om vårens kurs og temamøter her:

Nesodden Husflidslag har fått et gløtt inn i Rannveig Glennes håndverksverden. Dørene ble åpnet inn til et lyst og trivelig arbeidsrom i en hvitmalt stue, på Nesoddens østside og med utsikt til den vakre Bunnefjorden, av en vennlig håndverkssjel.

Vi møtes vanligvis hver 1. og 3. tirsdag i måneden, kl 11-14 - på Anna's hybel, men fra og med 17. november må vi avlyse strikketreffene pga koronasituasjonen.

Velkommen tilbake til en hyggelig stund med håndarbeid når smittesituasjonen er endret! Om du trenger hjelp til Nesoddvotten, hjelper vi deg likevel, bare ta kontakt med styret i husflidslaget.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.