Nesodden Husflidslag viser seg frem Julemarked ved Tangenten 29.11.2014

En vellykket dag med mange besøkende.

Vi hadde med oss: En liten utstilling med veving, lappeteknikk og skinnfell og skinnvotter. 

Salgsvarer av husflidsprodukter med stor spennvidde - fra tradisjonelle vevteknikker som skillbragd fra Meråker, til moderne teknikker som redesignede vesker av traktorslanger. i tillegg julepynt, strikkede sokker og votter, tradisjonell julebakst, hjemmelaget syltetøy osv. Tradisjon og nyutvikling i skjønn forening. Takk til Nesodden kommune for god tilrettelegging og et veldig vellykket og hyggelig arrangement.

Kalender

18 mars 2021 19:00, Sandvang, 1.etg. Hellaveien 234, Fjellstrand

21 april 2021 19:00, Sandvang, 1.etg. Hellaveien 234, Fjellstrand

Vi håper at våren bringer oss muligheter til å møtes igjen på temamøter og kurs!

Vi har planlagt tre møter og fire kurs - som vi håper vil falle i smak. Alle møtene og kursene vil holdes på Sandvang, Hellaveien 234 på Fjellstrand. Busstopp Svestadtoppen.

Du kan lese om vårens kurs og temamøter her:

Nesodden Husflidslag har fått et gløtt inn i Rannveig Glennes håndverksverden. Dørene ble åpnet inn til et lyst og trivelig arbeidsrom i en hvitmalt stue, på Nesoddens østside og med utsikt til den vakre Bunnefjorden, av en vennlig håndverkssjel.

Vi møtes vanligvis hver 1. og 3. tirsdag i måneden, kl 11-14 - på Anna's hybel, men fra og med 17. november må vi avlyse strikketreffene pga koronasituasjonen.

Velkommen tilbake til en hyggelig stund med håndarbeid når smittesituasjonen er endret! Om du trenger hjelp til Nesoddvotten, hjelper vi deg likevel, bare ta kontakt med styret i husflidslaget.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.