Nesodden Husflidslag markedsfører seg

Jammen ble det strikkefestival igjen. Takket være strålende samarbeid med Nesodden bbliotek ble den andre strikkefestivalen på Nesodden en stor suksess.

Det var masse folk, klirrende strikkepinner. Spennende foredrag med Tove Fevang og Kathrine Frey Frøslie. Strikkebutikker, designere og bokhandel i foajeen. Strikk og Lytt på biblioteket. Strikkekafe ved Nesodden Frivillighetssentral. Workshoper hvor man kunne lære nye ting. Alt i alt en strålende dag. Det ser du hvis du tar en titt på bildene. Bildene merket Nesoddguiden har vi fått lov til å bruke av Trond Folkersam/ Nesoddguiden.

Kalender

21 april 2021 19:00, Sandvang, 1.etg. Hellaveien 234, Fjellstrand

Vi håper at våren bringer oss muligheter til å møtes igjen på temamøter og kurs!

Vi har planlagt tre møter og fire kurs - som vi håper vil falle i smak. Alle møtene og kursene vil holdes på Sandvang, Hellaveien 234 på Fjellstrand. Busstopp Svestadtoppen.

Du kan lese om vårens kurs og temamøter her:

Nesodden Husflidslag har fått et gløtt inn i Rannveig Glennes håndverksverden. Dørene ble åpnet inn til et lyst og trivelig arbeidsrom i en hvitmalt stue, på Nesoddens østside og med utsikt til den vakre Bunnefjorden, av en vennlig håndverkssjel.

Vi møtes vanligvis hver 1. og 3. tirsdag i måneden, kl 11-14 - på Anna's hybel, men fra og med 17. november må vi avlyse strikketreffene pga koronasituasjonen.

Velkommen tilbake til en hyggelig stund med håndarbeid når smittesituasjonen er endret! Om du trenger hjelp til Nesoddvotten, hjelper vi deg likevel, bare ta kontakt med styret i husflidslaget.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.