Utstilling i Vanntårnet oktober 2008

04.10 - 12.10.08 arrangerte Nesodden Husflidslag en stor medlemsutstilling i Nesodden Kunstforenings galleri i det gamle vanntårnet på Nesodden. Målet med utstillingen var å vise noe av det medlemmene Husflidslaget driver med.

Mange av lagets medlemmer hadde levert inn arbeider til utstillingen som spente over mange ulike husflidsteknikker: neverarbeid, waldorfdukker, skinnfell, tegerarbeid, follobunad, kaligrafi, soppapir, vikingsmykker (ring og strikketeknikk), lappeteknikk, vev, tamburering, ølhøner og kniver.

Utstillingen var åpent på dagtid 2 lørdager og 2 søndager og på kveldstid fra mandag til fredag. Vi hadde 300 - 400 besøkende denne uken.

Primus motor Anne Dorthea Husem gjorde enn stor jobb med innsamling av gjenstander, og mange i Husflidslaget bidro både med montering og nedmontering av utstillingen i tilleg til å være utstillingsvakter, kakebakere mm.

Kalender

21 april 2021 19:00, Sandvang, 1.etg. Hellaveien 234, Fjellstrand

Vi håper at våren bringer oss muligheter til å møtes igjen på temamøter og kurs!

Vi har planlagt tre møter og fire kurs - som vi håper vil falle i smak. Alle møtene og kursene vil holdes på Sandvang, Hellaveien 234 på Fjellstrand. Busstopp Svestadtoppen.

Du kan lese om vårens kurs og temamøter her:

Nesodden Husflidslag har fått et gløtt inn i Rannveig Glennes håndverksverden. Dørene ble åpnet inn til et lyst og trivelig arbeidsrom i en hvitmalt stue, på Nesoddens østside og med utsikt til den vakre Bunnefjorden, av en vennlig håndverkssjel.

Vi møtes vanligvis hver 1. og 3. tirsdag i måneden, kl 11-14 - på Anna's hybel, men fra og med 17. november må vi avlyse strikketreffene pga koronasituasjonen.

Velkommen tilbake til en hyggelig stund med håndarbeid når smittesituasjonen er endret! Om du trenger hjelp til Nesoddvotten, hjelper vi deg likevel, bare ta kontakt med styret i husflidslaget.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.