Turer

En fargerik tur med Nesodden Husflidslag
31 damer dro 8. august 2015 på tur med Nesodden Husflidslag til Kaffe Fasset utstilling på Hadeland Glassverk. Utmerket arrangert av vår sekretær Gunn Gjølberg, med hennes mann Johan som bussjåfør

Nesodden Husflidslags busstur til Dalsland 27 august 2016 ble en hyggelig tur med stopp først på Hantverksmagasinet I Åmål og deretter på Halmens hus I Bengtsfors.

Vi sier som lektor Tørrdal: Du store Alpakka! Og dem var det nok av:-)

17 deltakere var med Nesodden Husflidslag på tur i dag. Vi hadde en kjempefin tur til Blaafarveverket. Først med interessant og morsom historisk omvisning - vi fikk innblikk i Blaafarveverkets lange historie med Koboltfremstilling, som storeksportør, med sosialt velferdssystem for arbeiderne mm.

Vi var 38 deltagere som i strålende vær dro til Kongsvinger. Vi fikk omvisning på Kongsvinger festning og på Nasjonalt kvinnemuseum, med Kristin Halkjelsviks utstilling av fantasifulle redesigndrakter.

Kalender

21 april 2021 19:00, Sandvang, 1.etg. Hellaveien 234, Fjellstrand

Vi håper at våren bringer oss muligheter til å møtes igjen på temamøter og kurs!

Vi har planlagt tre møter og fire kurs - som vi håper vil falle i smak. Alle møtene og kursene vil holdes på Sandvang, Hellaveien 234 på Fjellstrand. Busstopp Svestadtoppen.

Du kan lese om vårens kurs og temamøter her:

Nesodden Husflidslag har fått et gløtt inn i Rannveig Glennes håndverksverden. Dørene ble åpnet inn til et lyst og trivelig arbeidsrom i en hvitmalt stue, på Nesoddens østside og med utsikt til den vakre Bunnefjorden, av en vennlig håndverkssjel.

Vi møtes vanligvis hver 1. og 3. tirsdag i måneden, kl 11-14 - på Anna's hybel, men fra og med 17. november må vi avlyse strikketreffene pga koronasituasjonen.

Velkommen tilbake til en hyggelig stund med håndarbeid når smittesituasjonen er endret! Om du trenger hjelp til Nesoddvotten, hjelper vi deg likevel, bare ta kontakt med styret i husflidslaget.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.