Læringsverksted (tidl. studiering uten lærer)

I læringsverkstedene samarbeider deltakerne om å overføre kunnskap til hverandre og finne løsninger sammen. Det forventes at alle bidrar til felles læring. Læringsverkstedene mottar kursstøtte fra Studieforbundet kultur og tradisjon.

Vevringen holder til i Nesodden Husflidslags vevstue, i 2. etg på Sandvang, hvor vi har 10 flatvever i ulike størrelser. Erfaring med oppsett av og veving på flatvev er en forutsetning for å være med.

Hvis du er interessert - ta kontakt med Margrethe Hoen, Margrethe.hoen@gmail.com / tlf 97003743

Sølvringen vil gjerne ha flere medlemmer. Vi lager blant annet "vikingsmykker" og sølvkjeder av sølvtråd og kobbertråd i ring-, flette-, og strikketeknikker. Noe erfaring med å lage sølvsmykker av sølvtråd er det ønskelig at du har.

Hvis du er interessert i å være med, kontakt: Grete Solberg, grete.solberg41@gmail.com - tlf 97021440

I Skinnfellringen lager vi små og store ting i skinnfellteknikk. Vi har mange trykkblokker til dekorering av skinn. Noe erfaring med skinnfellarbeid er det fint hvis du har.

Er du interessert? Kontakt Marianne Mowè, mamowe@online.no - tlf 41531647

Spinneringen startet opp våren 2019. Du kan spinne både på rokk og håndtein og bør ha noe erfaring med i hvert fall en av delene. Nesodden Husflidslag har både håndkarder, kardemaskin og håndteiner som du kan låne av oss. Vil du spinne på rokk så må du ha med deg din egen.

Har du lyst til å være med? Kontakt Randi Løes Skogstad, randi.loes.skogstad@gmail.com/ tlf 98008639

Kalender

21 april 2021 19:00, Sandvang, 1.etg. Hellaveien 234, Fjellstrand

Vi håper at våren bringer oss muligheter til å møtes igjen på temamøter og kurs!

Vi har planlagt tre møter og fire kurs - som vi håper vil falle i smak. Alle møtene og kursene vil holdes på Sandvang, Hellaveien 234 på Fjellstrand. Busstopp Svestadtoppen.

Du kan lese om vårens kurs og temamøter her:

Nesodden Husflidslag har fått et gløtt inn i Rannveig Glennes håndverksverden. Dørene ble åpnet inn til et lyst og trivelig arbeidsrom i en hvitmalt stue, på Nesoddens østside og med utsikt til den vakre Bunnefjorden, av en vennlig håndverkssjel.

Vi møtes vanligvis hver 1. og 3. tirsdag i måneden, kl 11-14 - på Anna's hybel, men fra og med 17. november må vi avlyse strikketreffene pga koronasituasjonen.

Velkommen tilbake til en hyggelig stund med håndarbeid når smittesituasjonen er endret! Om du trenger hjelp til Nesoddvotten, hjelper vi deg likevel, bare ta kontakt med styret i husflidslaget.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.