Prosjekt "Kjærlighet og varme på veien"

Det landsdekkende prosjektet "Kjærlighet og varme på veien" ønsker strikkehjelp, nærmere bestemt til strikking/hekling av luer til kreftsyke pasienter. Rælingen Husflidslag har "hengt seg på" og har startet produksjonen.
Luene går til kreftsyke pasienter på Ahus. Vi leverer de til Lille Lotte i Lillestrøm, luene blir vasket på tretti grader, merket ned logoen "kjærlighet og varme på veien", pakket separat og videreformidlet til Ahus.

Krav til garn (sitat fra brev laget har mottatt): Alt som ikke loer eller ikke klør kan brukes. Bomull, tynt ullgarn og syntetisk garn kan benyttes (syntetisk garn er ikke ubrukelig, da mange har å si om det garnet). Eneste kravet på syntetisk garn utover at det ikke klør eller loer er at det kan vaskes på minimum 30 gr. Tips til å finne ut om det er brukbart er å ta det inn til halsen og kjenne om det stikker/klør eller ei. Vi er veldig takknemlig om dere kan legge ved magebånd eller notere hvilket garn luene er strikket av.

Så, strikk i vei. En av våre medlemmer har strikket og heklet om kapp med Johaug og Northugs løp i svenske skoger under VM og har allerede bidratt med mange luer.

Kalender

Aktivitet

Datoer for Ung Husflid våren 2018: 17.januar, 31.januar, 14.februar, 28.februar, 14.mars og 11.april.  Avslutning med utstilling 25.april

Vi har åpent håndarbeidstreff på Heimen hver mandag, fra kl 18-21.
Første gang etter jul er 8.januar
Velkommen!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.