Ullensaker Husflidslag er et aktivt lag med mange aktive medlemmer, noen har vært med fra starten i 1981, noen er helt nyinnmeldte. Vi har tilhold på Algarheim gamle skole.

Ullensaker Husflidslag kan by på en rekke håndverkskurs, læringsverksted uten lærer samt andre aktiviteter hvert eneste år. Fast tradisjon er strikke-og håndarbeidskafeer. Siden 2016 har vi hatt høstmarked og julebutikk.

Aktiviteter

Vi har læringsverksted innen treskjæring/figurskjæring, knivmaking, spikking, kontstrikk, billedvev, skinnfell og søm. I tillegg har vi Ung Husflid som møtes annenhver mandag. Ta gjerne kontakt om du er interessert. 

Strikkekafèer

Vi har håndarbeidskafè på Kløfta bibliotek andre onsdag i måneden og på Jessheim bibliotek/ Stasjonen kaffebar første torsdag i måneden. Her er alle velkomne, medlemmer og ikke-medlemmer. Alle kafèer starter kl. 19.00. Det er ofte inviterte gjester som presenterer strikkenytt, teknikker eller andre nyheter. Hver onsdag er det strikkekafe på Høvleri kafe, og på torsdag på Stasjonen Kaffebar. Begge strikkekafeene er på Jessheim og har åpent fra kl 11.00 - 13.00. Alle er velkommen. 

Besøk vår Facebookside  eller hjemmeside for mer informasjon.

Ullensaker Husflidslag har egen hjemmeside, den finner du ved å klikke her

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.