Det årlige høstmarkedet gikk i år over to dager 10. og 11. oktober i Pakkhuset på Jessheim. Mange fant veien innom de 18 utstillerne som solgte sine husflidsprodukter. Svært vellykket og helt smittefritt.

Alle våre aktiviteter er avlyste fram til landet friskmeldes for koronasmitte.

Vi starter opp strikkekafe på dagtid i Frivilligsentralens nye lokaler på Saga. Hver onsdag kl 11.00 - 13.00 møter du en av våre strikkekyndige medlemmer i stua i administrasjonsbygget. Strikkekafeen er åpen for alle, både medlemmer og de som ikke er medlemmer av husflidslaget. Det serveres kaffe/te og litt å bite i. Velkommen

Vel møtt til Ullensaker husflidslags årsmøte på Algarheim gamle skole torsdag 31. januar. 

Ullensaker husflidslag har endelig en hjemmeside på plass. Klikk dere inn på ullensaker-husflidslag.no for å få innblikk i våre aktiviteter og planer. 

Katalogen er fordelt til medlemmene og levert ut til våre samarbeidsparter. Du finner katalogen på kursagenten.no. 

Vår nettside er ikke lengre i funksjon. Meld deg på kurs, eller ta kontakt med oss ved å bruke ullflid@gmail.com.

Ullensaker Husflidslag har mottatt Ullensaker kommunes kulturvernpris for 2018. Begrunnelsen er vår mangeårige og verdifulle innsats for å bevare, videreføre og formidle tradisjoner innen gamle håndverksteknikker. 

Årsmøtet i Ullensaker Husflidslag er gjennomført med godt frammøte og ivrig debatt om årsmelding, handlingsplan, regnskap og valg. Katrine Grønneberg ble valgt som leder for et nytt år. Karin Strømdahl, Anne Grethe Borgen og Grethe Koksvik fortsetter i styret. Nye styremedlemmer er Lise Oppegård, Turi Kobbhaug og Marit H Furuseth. Eli Smokvina fortsetter som vara, mens Jorid Rønningen Olsen og Elin Kristin Trommestad er nye varamedlemmer. Alle ser fram til et aktivt år i Ullensaker Husflidslag. 

På årsmøtet ble følgende Handlingsplan for 2018 vedtatt:

Ullensaker Husflidslag har egen hjemmeside, den finner du ved å klikke her

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.