Vestby husflidslag ble stiftet i 1991 og har ca. 60 medlemmer (pr. april 2014). Vi er et aktivt lag hvor formålet er å fremme god norsk husflid for alle aldersgrupper. 

Husflidslaget arrangerer temamøter, håndarbeidskafé, studieringer og kurs i nærmiljøet. De fleste av våre aktiviteter skjer i forpakterboligen på Vestby prestegård. Vi har også messer bl.a. på Son Kystkultursenter.  Vi har et nært samarbeide med Bryggerhuset, Prestegårdens venner og Son Kystkultursenter.   

Kalender

Nyheter

Vestby Husflidslag ble stiftet i 1991 og har pr i dag 65 medlemmer.  Vi flyttet inn i nye lokaler 1.mai 2017.  Vi holder nå til i forpakterboligen på Vestby Prestegård hvor vi leier sammen med Vestby Historielag.  Alle våre temamøter og kurs holdes i disse lokalene hvis ikke annet er nevnt i katalogen eller i annonsen.  Vi har et nært samarbeide med Prestegårdens Venner, Vestby Historielag, Bryggerhuset og Vestby Bygdekvinnelag.

I året som har gått har Vestby husflidslag arrangert en vottedesignkonkurranse der alle med tilknytning til Vestby kommune har kunnet delta med sitt forslag til "Vestbyvotten". 

Vestby husflidslag har hatt basar. Trekningen fant sted på husflidslagets julemøte den 11. desember 2014.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.