Vestbyvotten

I året som har gått har Vestby husflidslag arrangert en vottedesignkonkurranse der alle med tilknytning til Vestby kommune har kunnet delta med sitt forslag til "Vestbyvotten". 

Det var fem dyktige deltakere i konkurransen, alle med kjempefine votter. Disse har stått utstilt på Rådhuset i vår frem til vinner ble annonsert og Vestbyvotten lansert på Bygdedagen på Prestegården den 28. mai.

Vinnervotten er designet av Inger Kobbenes og finnes i både dame- og herreutgave.

Ordfører Tom Anders Ludvigsen deltok på lanseringen og presenterte kommunens nye vott. Han mottok også et av parene som har blitt strikket av en av lagets dyktige teststrikkere. Vottene selges som strikkepakker der man får med oppskrift og garnet som trengs.

For å lese mer om konkurransen anbefaler vi å stikke innom vår konkurranseblogg på nettsiden http://vestbyvott.blogspot.no/

Se gjerne også artikkel om votten på sidene til Akershus Fylkeshusflidslag: http://www.akershusfhl.no/?p=1385

Vestby husflidslag takker alle våre samarbeidspartnere og støttespillere som har gjort dette mulig! Nå er det bare å strikke i vei!

Kalender

Nyheter

Vestby Husflidslag ble stiftet i 1991 og har pr i dag 65 medlemmer.  Vi flyttet inn i nye lokaler 1.mai 2017.  Vi holder nå til i forpakterboligen på Vestby Prestegård hvor vi leier sammen med Vestby Historielag.  Alle våre temamøter og kurs holdes i disse lokalene hvis ikke annet er nevnt i katalogen eller i annonsen.  Vi har et nært samarbeide med Prestegårdens Venner, Vestby Historielag, Bryggerhuset og Vestby Bygdekvinnelag.

I året som har gått har Vestby husflidslag arrangert en vottedesignkonkurranse der alle med tilknytning til Vestby kommune har kunnet delta med sitt forslag til "Vestbyvotten". 

Vestby husflidslag har hatt basar. Trekningen fant sted på husflidslagets julemøte den 11. desember 2014.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.