Aust-Agder Husflidslag er fylkesleddet til Norges Husflidslag i vårt fylke. Vi organiserer 9 lokallag, med til sammen ca 600 medlemmer. 

Aust-Agder Husflidslag eier Husfliden Aust-Agder AS.

Aktiviteter

Aust-Agder Husflidslag lager aktiviteter for lokallagene, slik som medarbeiderkurs, organisasjonskurs og annet.

Historien

Aust-Agder Husflidslag ble startet 1925.

Etter syv år i styret, fem av disse som leder av Aust-Agder Husflidslag, takker Bente Hove Lyding for seg og gir lederrollen videre til nyvalgte leder, Arne Gryting.  

Bygland husflidslag arrangerer ei helg fullspekka av handarbeid, kunnskap, inspirasjon, kreativitet, hyggelig samvær og klirrande strikkepinner og nåler.

For informasjon om kursa: www.lusogloye.com

Det inviteres til årsmøte på Møglestu gård, Lillesand den 9. mars. 

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Arendal og omegn husflidslag hadde besøk av foredragsholder Kristin Tvedt Heien på møtet den 14.mars 2019.  Hun holdt et spennende foredrag der hun viste bilder og fortalte om hvilke påvirkninger utformingen av bunaden fra vårt distrikt har hatt.

Planleggingen av årets lotteri til Arendal og omegn husflidslag er godt i gang. Gevinstene er produsert av lokale kunsthåndtverkere og husflidsentusiaster.

Styret i AAHL hadde ryddet litt i skap og funnet en del saker de ville dele til lagene. Dette ble foretatt med lotteri. Arendal og omegn husflidslag var heldige å vinne 2 håndteiner og en rokk. Nå kan den som vil prøve å spinne og tvinne på håndtein.

Hva skjer i lokallagene

3 april 2019 19:00, Husflidstuas lokaler i gågata, Grimstad.

5 april 2019 16:00, Revsnes Hotell - Setesdal

9 mai 2019 17:00, Elvarheim museum

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.