Husflidslaget går nye veier med årets lotteri

Planleggingen av årets lotteri til Arendal og omegn husflidslag er godt i gang. Gevinstene er produsert av lokale kunsthåndtverkere og husflidsentusiaster.

Lotterikomiteen i husflidslaget er godt i gang med å gjøre avtaler med lokale kunstnerne og dyktige husflidshåndverkere som lager gevinstene.

Salget av loddene gjøres på dugnad av velvillige lags-medlemmer, og tradisjonelt er dette populære lodd som mange ønsker å kjøpe.

-          Inntektene av loddsalget er svært viktig for lokallaget vårt, og bidrar til at vi har en sunn økonomi, sier Kari Rose, som er kasserer.

Arendal og omegn husflidslag har flyttet til flotte lokaler på Pusnes, Tromøy, og inntektene fra husflidslotteriet bidrar til deler av leieutgiftene.  

Loddsalget vil starte tidlig i august 2019, og trekningen foretas i midten av desember 2019.

I fjor ble alle loddene utsolgt, og lotteri-komiteen lover at gevinstene vil vise et flott utvalg av lokalproduserte produkter. Det populære kystpleddet laget av Kari Bulien er en av gevinstene, og ekteparet Alquist har også laget vakre produkter (se bildet). Opplysninger om de andre gevinstene kommer etterhvert.

Kalender

Nyheter

Her er det nye styret som ble valgt på årsmøtet til Arendal og omegn husflidslag 11.februar 2021.

 Arendal og omegn husflidslag starter opp med møter høsten 2020, og programmet er klart, med forbehold om mulige endringer.

Vi følger gjeldende smittevernregler, og deltakere på møtene må registreres med navn og telefonnummer.

Vi har gode og romslige lokaler, og ønsker velkommen til møter og kurs. Ta med egen kopp!

Første møte er torsdag 13.august kl.18:00 på Olsens handelsgartneri, Østre Tromøyvei 348, Kongshavn, Tromøy. Påmelding tlf.482 93234 ved Inga Trine Bøgh. Kaffe, kake, lotteri. Ta med kopp!

Vi håper alle har hatt en fin påske.  Dessverre må vi avlyse april-møtet, men håper å kunne ta igjen temaet med tid og stunder.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.