Lotteri 2019

Årets lotteri til Arendal og omegn husflidslag er nå klart med loddbøker og gevinster. Gevinstene er produsert av lokale kunsthåndverkere og husflids-entusiaster.

Salget av loddene gjøres på dugnad av medlemmene til Arendal og omegn husflidslag.

Lotterikommitéen har allerede vært i kontakt med aktuelle egnede steder for å gjøre avtale om å stand for å kunne selge lodd.  En del medlemmer har også fått utdelt loddbøker og noen er kontaktet pr telefon for nærmere avtale. Flere loddbøker vil bli fordelt til aktuelle lags-medlemmer på høstens medlemsmøter.

-      Inntektene av loddsalget er svært viktig for lokallaget vårt, og bidrar til at vi har en sunn økonomi, sier Kari Rose, som er kasserer.

Arendal og omegn husflidslag flyttet til flotte lokaler på Pusnes på Tromøy for ett år siden, og inntektene fra husflidslotteriet bidrar til deler av leieutgiftene.  

Loddtrekningen foretas 10.desember 2019.

Årets gevinster består av følgende flotte, lokalproduserte produkter:

Kystpledd (Kari Bulien), lysholdere i tre (Alquist), vevd løper (Alquist), billedvev (Lise Kjærvik), herrestrømper (Eli Lilleøygard), brukskniv (Harald Solberg-Jacobsen), strikket ullponsjo (Kari Rose) bunadskniv (Helles gull & sølv), vevd ullskjerf (Inga Trine Bøgh), keramikkbolle (Lill Løland).

Alle loddene ble utsolgt ved fjorårets lotteri, og vi håper det blir like god oppslutning om årets lotteri!

Med hilsen lotterikommitéen,

ved Greta Akselsen (leder), Anna Grethe Båsland og Hege Rød.

Kalender

Nyheter

 Arendal og omegn husflidslag starter opp med møter høsten 2020, og programmet er klart, med forbehold om mulige endringer.

Vi følger gjeldende smittevernregler, og deltakere på møtene må registreres med navn og telefonnummer.

Vi har gode og romslige lokaler, og ønsker velkommen til møter og kurs. Ta med egen kopp!

Første møte er torsdag 13.august kl.18:00 på Olsens handelsgartneri, Østre Tromøyvei 348, Kongshavn, Tromøy. Påmelding tlf.482 93234 ved Inga Trine Bøgh. Kaffe, kake, lotteri. Ta med kopp!

Vi håper alle har hatt en fin påske.  Dessverre må vi avlyse april-møtet, men håper å kunne ta igjen temaet med tid og stunder.

Er du glad i å brodere?

Arendal og omegn husflidslag starter opp en broderigruppe høsten 2019.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.