Lotteri 2019

Årets lotteri til Arendal og omegn husflidslag er nå klart med loddbøker og gevinster. Gevinstene er produsert av lokale kunsthåndverkere og husflids-entusiaster.

Salget av loddene gjøres på dugnad av medlemmene til Arendal og omegn husflidslag.

Lotterikommitéen har allerede vært i kontakt med aktuelle egnede steder for å gjøre avtale om å stand for å kunne selge lodd.  En del medlemmer har også fått utdelt loddbøker og noen er kontaktet pr telefon for nærmere avtale. Flere loddbøker vil bli fordelt til aktuelle lags-medlemmer på høstens medlemsmøter.

-      Inntektene av loddsalget er svært viktig for lokallaget vårt, og bidrar til at vi har en sunn økonomi, sier Kari Rose, som er kasserer.

Arendal og omegn husflidslag flyttet til flotte lokaler på Pusnes på Tromøy for ett år siden, og inntektene fra husflidslotteriet bidrar til deler av leieutgiftene.  

Loddtrekningen foretas 10.desember 2019.

Årets gevinster består av følgende flotte, lokalproduserte produkter:

Kystpledd (Kari Bulien), lysholdere i tre (Alquist), vevd løper (Alquist), billedvev (Lise Kjærvik), herrestrømper (Eli Lilleøygard), brukskniv (Harald Solberg-Jacobsen), strikket ullponsjo (Kari Rose) bunadskniv (Helles gull & sølv), vevd ullskjerf (Inga Trine Bøgh), keramikkbolle (Lill Løland).

Alle loddene ble utsolgt ved fjorårets lotteri, og vi håper det blir like god oppslutning om årets lotteri!

Med hilsen lotterikommitéen,

ved Greta Akselsen (leder), Anna Grethe Båsland og Hege Rød.

Kalender

Nyheter

Er du glad i å brodere?

Arendal og omegn husflidslag starter opp en broderigruppe høsten 2019.

Årets lotteri til Arendal og omegn husflidslag er nå klart med loddbøker og gevinster. Gevinstene er produsert av lokale kunsthåndverkere og husflids-entusiaster.

Arendal og omegn husflidslag hadde besøk av foredragsholder Kristin Tvedt Heien på møtet den 14.mars 2019.  Hun holdt et spennende foredrag der hun viste bilder og fortalte om hvilke påvirkninger utformingen av bunaden fra vårt distrikt har hatt.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.