Møter, kurs og studiegrupper er utsatt inntil videre, men det er håp i sikte.

Vi håper alle har hatt en fin påske.  Dessverre må vi avlyse april-møtet, men håper å kunne ta igjen temaet med tid og stunder.

 Selv om alle våre fysiske møter, kurs og studiesirkler må utsettes inntil videre som følge av koronautbruddet i landet vårt, håper vi dere kan dele håndarbeidsgleder med hverandre på andre måter.
 Sosiale medier som Facebook, Instagram og Pinterest er flotte kanaler å dele bilder og finne inspirasjon og glede. Et eksempel er Påskegodt-serien med tema «tråd» som husflidskonsulent Kathrine Gregersen fristet med på sin Instagram- konto, se @gregersen.kathrine
 Vi ønsker dere alle en solfylt april

Kalender

Nyheter

Her er det nye styret som ble valgt på årsmøtet til Arendal og omegn husflidslag 11.februar 2021.

 Arendal og omegn husflidslag starter opp med møter høsten 2020, og programmet er klart, med forbehold om mulige endringer.

Vi følger gjeldende smittevernregler, og deltakere på møtene må registreres med navn og telefonnummer.

Vi har gode og romslige lokaler, og ønsker velkommen til møter og kurs. Ta med egen kopp!

Første møte er torsdag 13.august kl.18:00 på Olsens handelsgartneri, Østre Tromøyvei 348, Kongshavn, Tromøy. Påmelding tlf.482 93234 ved Inga Trine Bøgh. Kaffe, kake, lotteri. Ta med kopp!

Vi håper alle har hatt en fin påske.  Dessverre må vi avlyse april-møtet, men håper å kunne ta igjen temaet med tid og stunder.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.