Ny leder

Etter syv år i styret, fem av disse som leder av Aust-Agder Husflidslag, takker Bente Hove Lyding for seg og gir lederrollen videre til nyvalgte leder, Arne Gryting.  

Bente har gjort en formidabel jobb som leder, pliktoppfyllende og alltid smilende har hun representert fylke på fire landsmøter. Hun har ledet 42 styremøter i fylket og behandlet 200 saker.  

Vi takker for virkelig godt arbeid!  

Samtidig ønsker vi vår nye leder Arne Gryting, fra Gjerstad Husflidslag velkommen.  

Så hvem er den nye lederen? For dere som ikke kjenner ham, her er noen ord fra mannen selv.  

Navnet mitt er Arne Gryting. Jeg bor i Gjerstad, og er medlem av husflidslaget der. Jeg meldte meg inn for en del år siden fordi jeg syntes laget gjorde en god jobb som betydde noe for bygda, og fordi jeg ville bli med på et kurs i treskjæring. Siden den gang har det blitt flere ulike kurs. Jeg utfører ikke praktisk husflidsarbeid i særlig grad selv, men jeg ser stor verdi i det arbeidet som gjøres med å holde gamle tradisjoner i hevd. Det er bakgrunnen for at jeg svarte positivt på spørsmålet fra valgkomiteen om å stille til valg. Bidraget mitt blir da ikke i form av å utføre praktisk arbeid, men håper å kunne bidra med å legge til rette for at andre kan gjøre det. 

Protokoll fra årsmøte i Lillesand vil bli lagt ut i Arkiv. 

Leder:              Grethe Othilie Gullaksen

Nestleder:       Magnhild Peggy Jones Gilje

Sekretær:        Birgit Atterstog

Kasserer:         Gerd Trydal

Studieleder:    Signe Berit Sollien Haugå

Styremedlem: Aud Kari Olsbu

Vara:                Vigdis Beisland

Vara:               Inge Klepsland

Etter syv år i styret, fem av disse som leder av Aust-Agder Husflidslag, takker Bente Hove Lyding for seg og gir lederrollen videre til nyvalgte leder, Arne Gryting.  

Bygland husflidslag arrangerer ei helg fullspekka av handarbeid, kunnskap, inspirasjon, kreativitet, hyggelig samvær og klirrande strikkepinner og nåler.

For informasjon om kursa: www.lusogloye.com

Kalender

Nyheter fra lokallagene

 Arendal og omegn husflidslag starter opp med møter høsten 2020, og programmet er klart, med forbehold om mulige endringer.

Vi følger gjeldende smittevernregler, og deltakere på møtene må registreres med navn og telefonnummer.

Vi har gode og romslige lokaler, og ønsker velkommen til møter og kurs. Ta med egen kopp!

Første møte er torsdag 13.august kl.18:00 på Olsens handelsgartneri, Østre Tromøyvei 348, Kongshavn, Tromøy. Påmelding tlf.482 93234 ved Inga Trine Bøgh. Kaffe, kake, lotteri. Ta med kopp!

Vi håper alle har hatt en fin påske.  Dessverre må vi avlyse april-møtet, men håper å kunne ta igjen temaet med tid og stunder.

Er du glad i å brodere?

Arendal og omegn husflidslag starter opp en broderigruppe høsten 2019.

Hva skjer i lokallagene

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.