Ny leder

Etter syv år i styret, fem av disse som leder av Aust-Agder Husflidslag, takker Bente Hove Lyding for seg og gir lederrollen videre til nyvalgte leder, Arne Gryting.  

Bente har gjort en formidabel jobb som leder, pliktoppfyllende og alltid smilende har hun representert fylke på fire landsmøter. Hun har ledet 42 styremøter i fylket og behandlet 200 saker.  

Vi takker for virkelig godt arbeid!  

Samtidig ønsker vi vår nye leder Arne Gryting, fra Gjerstad Husflidslag velkommen.  

Så hvem er den nye lederen? For dere som ikke kjenner ham, her er noen ord fra mannen selv.  

Navnet mitt er Arne Gryting. Jeg bor i Gjerstad, og er medlem av husflidslaget der. Jeg meldte meg inn for en del år siden fordi jeg syntes laget gjorde en god jobb som betydde noe for bygda, og fordi jeg ville bli med på et kurs i treskjæring. Siden den gang har det blitt flere ulike kurs. Jeg utfører ikke praktisk husflidsarbeid i særlig grad selv, men jeg ser stor verdi i det arbeidet som gjøres med å holde gamle tradisjoner i hevd. Det er bakgrunnen for at jeg svarte positivt på spørsmålet fra valgkomiteen om å stille til valg. Bidraget mitt blir da ikke i form av å utføre praktisk arbeid, men håper å kunne bidra med å legge til rette for at andre kan gjøre det. 

Protokoll fra årsmøte i Lillesand vil bli lagt ut i Arkiv. 

Etter syv år i styret, fem av disse som leder av Aust-Agder Husflidslag, takker Bente Hove Lyding for seg og gir lederrollen videre til nyvalgte leder, Arne Gryting.  

Bygland husflidslag arrangerer ei helg fullspekka av handarbeid, kunnskap, inspirasjon, kreativitet, hyggelig samvær og klirrande strikkepinner og nåler.

For informasjon om kursa: www.lusogloye.com

Det inviteres til årsmøte på Møglestu gård, Lillesand den 9. mars. 

Kalender

Nyheter fra lokallagene

Er du glad i å brodere?

Arendal og omegn husflidslag starter opp en broderigruppe høsten 2019.

Årets lotteri til Arendal og omegn husflidslag er nå klart med loddbøker og gevinster. Gevinstene er produsert av lokale kunsthåndverkere og husflids-entusiaster.

Arendal og omegn husflidslag hadde besøk av foredragsholder Kristin Tvedt Heien på møtet den 14.mars 2019.  Hun holdt et spennende foredrag der hun viste bilder og fortalte om hvilke påvirkninger utformingen av bunaden fra vårt distrikt har hatt.

Hva skjer i lokallagene

20 feb 2020 17:00, Grimstad, Låven, Berge Gård

26 feb 2020 18:00, Låven, Berge Gård

4 mars 2020 19:00, Låven, Berge Gård

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.