Hei alle sammen, vi starter opp med temakvelder

16. september, 14. oktober, 28. oktober, 1. november og 25. november. Alle dager klokken 19 -21 på Solberg spinderi, Verkstedet 2.etg..

Første temakveld blir det litt om flerfargehekling med leder Nina E. Samuelsen. Dette er en teknikk som bl.a brukes til Flesbergvanten. Det vil senere i høst holdt kurs i dette. Men denne kvelden kan du prøve din egen prøvelapp. Ta med heklenål nr. 1.75 hvis du har.

Temaene for de andre datoene vil bli lagt ut på nettsidene til EH, Facebook og sendes på mail til medlemmene etter hvert.

Nytt for høsten er strikkekroken som er en egen krok hvor det alltid er plass for deg som vil lære å strikke eller bare spørre om ting du lurer på. Vi hjelper deg gjerne. Vi har utstyr og materialer som du kan bruke til å øve med. Ta gjerne med ditt eget strikkeprosjekt eller et annet prosjekt du holder på med.

Ungdom/unge voksne er spesielt velkomne.

Salg av kaffe og kake.

Håper vi ser deg!

Eiker husflidslag ble stiftet 23. oktober 2017.

Det valgte styret ønsker å skape aktiviteter, arrangement og kurs sammen med eksisterende foreninger og stiftelser som Eiker historielag, Stiftelsen Verkstedet (Solberg Spinderi), Portåsen og Temte gård- og bygdesamlinger. Ung husflid er et satsingsområde for oss.

Vi ønsker gjerne å komme i kontakt med alle dere som også synes det er viktig å bevare og videreføre vår kulturarv.

Pr. 24.3.2019 er vi 60 medlemmer.

Kontaktinformasjon:

Adresse: Gamle Kongsbergvei 84, 3322 Fiskum
Telefon:  977 35 922  (Nina E. Samuelsen)                                                                                                          
E-post: eikerhusflidslag@gmail.com

Org.nr

Bankkontonr

919966254

1503.99.86814

14 okt 2019, SpindVild-rommet, Verkstedet 2. etg. Solberg Spinderi

15 okt 2019

Over seksti store og små hadde funnet veien til Nedre Eiker bibliotek den 16. desember. Eiker Husflidslag er offisielt i gang med aktiviteter.

Endelig har det også blitt et eget husflidslag i Eiker-kommunene, noe som har vært etterspurt. Det har vært stort oppmøte både på informasjonsmøte og på selve stiftelselsesmøte. 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.