Vi er inne i en rar og uvanlig tid. Covid-19 har satt en stopper for mye av kurser og arrangementer. Inntil videre er det ingen aktivitet i Kongsberg husflidslag. 

Følg oss gjerne på Facebook og Instagram

Kongsberg Husflidslag er et aktivt lag med ca. 100 medlemmer – og vi har plass til flere! 

Ved å melde seg inn i Kongsberg Husflidslag blir du også medlem sentralt. Klikk her for å melde deg inn

Våre aktiviteter:

Fikselaug

På Fikselauget lærer vi enkle håndverksteknikker for reparasjon av tekstiler og utstyr. Målet er at vi skal lære hvordan vi enkelt kan ta vare på klærne våre og få dem til å vare lengre. Vi hjelper og inspirerer hverandre, og du trenger ingen forkunnskaper for å delta. Det er åpent og gratis for alle! 

Temakvelder

På temakveldene har vi ulike foredrag eller demonstrasjon av husflidsteknikker . Det serveres kaffe og kaker, og vi har lotteri med små, hyggelige gevinster. Møtene holdes vanligvis den siste torsdagen i hver måned, kl. 19-21 . Det er åpent og gratis for alle!

Strikkekafé

Et drop-in-tilbud for alle som har lyst å strikke, hekle, nålbinde el. lignende sammen med likesinnede. Strikkekafeen er på Bakeriet på Nytorget, som regel den 2. torsdagen i hver måned. Kl. 18.30-21.00.

Studieringer

I studieringene møtes de som vil drive med en husflidsteknikk i fellesskap. Vi har ringer for billedvev, skinnfelltrykk og handverksteknikker. De møtes jenvlig, se eget menyvalg får når og hvor. Ringene er åpne for alle.

Rødlisteprosjektet - Flesbergvanter

Kongsberg Husflidslag sitt rødlisteprosjekt er Flesbergvanter.

Vi ønsker å fokusere på flesbergvanter, både som produkt med sin spesielle utforming, mønster og farger, og på teknikken som de er utført med.

Nyheter

Vi har fortsatt ingen møter men drar i gang aktivitet på Instagram. 

Vinnere i vårt lotteri:

Fra og med torsdag 12.03 avlyses all aktivitet i Kongsberg Husflidslag.

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.