Aktivitetsgrupper

OBS! Melding fra styret:

Alle aktiviteter som planlegges i alle gruppene skal det informeres om til styret fortløpende. Datoer og innhold for gruppemøter, kurs og turer. Dette legges fortløpende ut i kalenderen på lagets hjemmeside. 

Vi er en liten gruppe av spinnere som har til felles at vi liker å lage tråd og er gal etter fiber. Noen liker kamming, andre karding, noen lager tynn tråd, noen er nybegynnere. 

Maskinstrikkegruppa treffes både på formiddager og kvelder i Heg gjestgiveri, kjelleren. Har du tid og interesse for maskinstrikking så ta kontakt med Solveig eller noen i styret.

I Skinnsømgruppa er vi flere «skinnglade damer» som treffes en tirsdag pr måned, av og til har vi ekstra treff. Noen ganger har vi et tema, andre ganger tar vi med det vi holder på med av skinnsøm eller annet håndarbeid.

Vi er en glade og ivrige strikker som møtes på STRIKKEKAFÈ på Liertoppen - Strikk innom da vel! Lær å strikke eller ta med eget strikketøy (hekletøy)

STRIKKEKAFÈ i Lierbyen ?

Regi: Lier Frivilligsentral, 32 22 03 78

Lier Husflidslag driver en gruppe for barn og unge fra 9 år og oppover. Barna får lære forskjellige teknikker innen husflid og håndverk. Påmelding og mer informasjon til Tone K. Grimsrud

I vevstua er det 8 flatvever med kontramarsj i forskjellige størrelser. Her lages det vevnader til både pryd og nytte. Noen av mønstrene er enkle bindinger, mens andre igjen mer kompliserte og utfordrende. 

Tregruppa er en forholdsvis stor gruppe med mye humor og mye kunnskap å dele. Man tar med seg sitt eget prosjekt, enten det er kniv, karveskurd, sveip, eller hva det måtte være. 

Bakerovnsgruppa på Lier Bygdetun samler folk som er interessert i brødbaking og annen bakst. Målet er at alle skal kunne beherske kunsten å bake i den vedfyrte bakerovnen på bygdetunet og kunne demonstrere å bære tradisjonen med brødbaking i vedovn videre.

Denne gruppa spikker og fletter ulike produkter i skinn og tre.

Nyheter

Vinner av adventskalenderen 1/12 er kalendernummer 626 Turid J Rivrud. Vi Gratulerer! Vinner blir kontaktet.

Trekning av årets adventskalender legges ut daglig.

Vi planlegger årsmøte 3. februar 2021, og frist for å melde saker til årsmøtet blir 20.desember. 

Dersom smittesituasjonen ikke tillater oss å gjennomføre det som planlagt , kommer vi tilbake med informasjon om når og hvordan vi kan gjøre det.

Kalender

Lier Husflidslags medlemsavis finner du her.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.