Nesbyen Husflidslag har ca. 23 medlemmer. Styret består av Randi Kari Andersen, Elin Lie, Anne Gro Lindbeck, Eirin Støen Hovda og Heidi Hovind Sezer. Vi holder til i Høvahuset ved Hallingdal Musenum på Nesbyen. Ta gjerne kontakt oss dersom du vurderer å bli medlem!

Strikkekafeen (eller kanskje mer riktig å kalle det håndarbeidskafe!) er igang igjen etter lang koronapause! Annenhver tirsdag, følg med på facebooksiden vår for eksakte datoer og tider. 

Planlagte aktiviteter framover er blant annet vevring, oppstart av Ung Husflid og deltagelse på museet sine aktivitetsdager, juleverksted og på Kjerringtorget mv. Vi har endelig fått oss egne lokaler og nå har vi fast tilholdssted i "Høvahuset" (bildet) ved museet i utkanten av Nesbyen sentrum. Med støtte fra DNB Sparebankstiftelsen og i samarbeid med museet har vi fått isolert til vinterbruk, kjøpt skap og hyller og fått på plass god belysning. Vi ser fram til å møte gamle og nye medlemmer i denne flotte gamle bygningen!

NESNINGSKUFTA

Vi selger garn og mønster til Nesningskufta samt tilhørende pannebånd, votter og cape.

Nesningskufta fikk mye ros og positiv oppmerksomhet og ble en av de nominerte til Kjerringtorgets Solsikkepris da den ble lansert i 2014. Etter dette har laget gått flere pinner videre og utviklet design og mønster til pannebånd, nesningsvotter og modell Karin (cape).

Ta kontakt på e-postadresse neshusflidslag@gmail.com eller tlf. 99 72 11 12 (Eirin Støen Hovda). 

Kalender

Nyheter

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.