Ringerike Husflidslag er et aktivt lag med ca. 150 medlemmer. Laget ble startet i 1930.

Medlemmer får 10% på kursene våre.

De fleste av lagets kurs og aktiviteter foregår i annen etasje på Veien gamle skole i Hønefoss, beliggende like ved Veien Kulturminnepark/Hringariki. Dette gjelder ikke vevkursene våre. De foregår i vevstua som ligger i Heradsbygda servicenter i Vallhallveien 15. Følg med i avisa eller på vår facebookside for nærmere informasjon om arrangementer.
Barne- og ungdomsklubben KAN møtes en søndag i måneden, 8 ganger i året.

Ringerike Husflidslag står som aksje-eier av Norsk Flid Husfliden Hønefoss AS, en lekker og spennende husflidsbutikk som også har et av Ringerikes beste gaveutvalg.

Medlemmer i Ringerike Husflidslag får årlig 5 nummer av bladet Norsk Husflid, 10% rabatt på varer fra Norsk Flid Husfliden Hønefoss as (ikke bunader og bunadstilbehør) og 10% på våre lokale kurs.

Følg våre aktiviteter også på facebooksiden til Ringerike Husflidslag, og på butikkens facebookside.

Hjelp oss å spare penger og miljøet; logg deg inn på www.husflid.no, øverst i høyre hjørne med ditt medlemsnummer, og legg inn din e-postadresse under Medlem/Min side, så får du informasjon og nyhetsbrev per e-post.

Vil du gi oss grasrotandelen når du tipper på Norsk Tipping? Vårt organisasjonsnummer er: 893 948 392

Petra Venås Legat

Ønsker du å bli kursinstruktør innen lokallaget? Søk legatet om dekning av utgifter til fullførte kurs og seminarer! Legatmidlene skal benyttes til fremme av husflid og husflidsarbeid i foreningens lokalmiljø. Kontakt formidles via Ringerike Husflidslag <ringerikehusflidslag@gmail.com>

Kalender

28 sep 2021 18:00, Veien gamle skole, Ringveien 116

5 okt 2021 18:00, Veien gamle skole

12 okt 2021, Veien gamle skole Ringveien 116

Nyheter

Årets årsmøte for 2020 avholdes digitalt pga smittevernrestriksjoner. Årsmøtet vil være tilgjengelig på nettet mellom 15. Feb kl 9 til 23. Feb kl 9.

Vi fyller 90 år i år, og har i den forbindelse laget en adventskalender for salg. 

Vi søker Deg

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.