Den 29. mai 1984 ble Hammerfest og Sørøysund Husflidslag dannet. På møtet i forbindelse med danningen av laget hadde man 30 medlemmer, mens en tid senere hadde dette økt til 41. I dag er medlemstallet 83.

Hammerfest husflidslag har møte hver onsdag fra klokken 18.00 i våre lokaler i 2. etasje i Sjøgata. Inngang fra kaia. Gamle og nye medlemmer er hjertelig velkommen!

Aktivitetene vi har er blant annet strikking, hekling, brodering, søm, redesign, toving, filting og veving.

Sygruppe: Vi har ingen egen sygruppe i Hammerfest husfidslag, men satser på kurs, sytreff, søm og Ung Husflid med mer fremover. Straks det er mulig i forhold til smittevernstiltak og Covid-19 er det ønskelig med flere sytreff for ulike aldersgrupper og interessefelt innen søm. Lokalene er ledige både helg, formiddag og ettermiddag, så her er mulighetene mange. Laget har vanlige symaskiner og overlock-maskin som kan benyttes. Kom gjerne med tilbakemelding på ønsker i forhold til type søm, ønskede kurs og generelle spørsmål om søm. 

Veving: Vi har to vever stående på eget rom som medlemmene kan benytte i tillegg til to mindre vever i hovedlokalet, brikkevev og grindvev. Målet er å kunne tilby vevkurs i 2021 og at flere ønsker å benytte vevene som vi har tilgjengelig. Veving er mye mer enn veving av matter.

Strikkemaskin: Vi har fått strikkemaskin til laget og satser på å få demonstrasjon og opplæring på denne våren 2021.  

Hekling: Svært mange har etterspurt kurs i hekling og det har vi også planer om å holde i 2021. 

Alle våre kurs blir publisert både på Facebook (på egen gruppe og side og andres grupper/sider), pr. e-post/post til medlemmene og som oppslag i diverse butikker.

Nyheter

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.