Pasvikdalen Husflidslag.

Pasvikdalen Husflidslag ble etablert i 1987, og vi er en gjeng med damer/jenter i alle aldre. Vi holder Strikkekafeer hver mnd. men det trenger ikke være strikking for å komme dit. Så heretter kommer vi til å kalle det for Kreativitetskafe :)  Vi treffes på Kreativitetskafe en gang i mnd. Da utveksler vi både kunnskap og teknikker. Vi holder div. kurs utover hele året. Vi er veldig opptatt av nærmiljøet vårt og inkluderer barn, ungdom og voksne med på det meste. Da har vi forskjellige tema hver gang. Vi har også medlemstur hvert år. 2016 gikk turen til Riga.

Pasvikdalen ung husflidslag har i dag 7 medlemmer. Det er en fantastisk gruppe som samler barn og unge i alderen 10-25 år minst 2 ganger i mnd. De jobber med litt av hvert. Men baserer seg mest på gjenbruk. Gamle klær, gardiner og duker blir til nye ting. 

Pasvikdalen husflidslag har også en egen side på Facebook. Der kan det leses om litt av det vi gjør. Der står også når vi har Har strikkekafe og hvor vi er. Og alle er hjertelig velkommen til å komme en tur.

Nyheter

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.