Nordre Ringsaker Husflidslag ble stiftet i 1982, og er Hedmarks største og mest aktive husflidslag med ca 140 medlemmer. Vi holder mange kurs i diverse temaer, og likeså studieringer. Redesign, tatersløyd, sølvarbeid, skinnfell, lærarbeid, knivlaging, lysstøyping, papirlaging, lær, gummivesker, sveiping, baking, treddreing, teddy og toving er noen av aktivitetene våre.

Møllerstua ble bygd i 1850, og huset har vært bolig for mølleren i Anderkvern. Den siste mølleren bodde her til 1926. Nordre Ringsaker husflidslag kjøpte huset og den tre mål store eiendommen i februar 2002. 
Høsten 2007 ble den nye smia innviet. Her smies knivblader og andre produkter.
I tillegg har vi satt opp et nytt aktivitetshus som brukes til diverse kurs i trearbeid, studieringer og andre aktiviteter. 
Møllerstua er en gammel husmannsplass som ligger idyllisk til ved Moelva. Følg RV 216 mot Sjusjøen gjennom Moelv sentrum. Ta til høyre ca 500 m etter sentrum. (Se egen brosjyre om Møllerstua under filarkiv.)
Styret i Nordre Ringsaker Husflidslag ønsker så vel medlemmer som ikke-medlemmer velkommen til kurs, studieringer, møter og andre aktiviteter.

Åpen dag i Møllerstua hver tirsdag kl.10.00. Her er alle velkommen til å ta med seg det de vil jobbe med, og møtes for en trivelig prat. Vi har studiering i strikking og hekling for de som er interesert

Hjertelig velkommen!

Kalender

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.