Trysil Husflidslag arbeider for å fremme god norsk husflid - kulturelt, sosialt og økonomisk, og tar vare på tradisjoner og kunnskaper som er verdifulle for alle.

Trysil Husflidslag ble stiftet i 1926 etter oppfordring fra Trysil herredsstyre. Det skulle hjelpe folk til å selge husflidsprodukter og få en liten ekstrainntekt.  Den første “produksjonen” var salg av skogsbær.

Laget vårt har vært og er et aktivt lag. Vi har strikkekafé annenhver uke, temakvelder,  kurs vår og høst, og deltar ellers ved andre arrangementer. Vi har strikkeundervisning for 4. klasse-elevene og juleverksted for barn 1. søndag i advent. I tillegg er det vevstue med 6-7 forskjellige vever oppe til enhver tid.  Der er det felles vevkveld en gang i uka.    

Vi leier lokaler i Løkjasvingen 14 i Trysil sentrum, der har vi lagslokaler og husflidsutsalg med bl.a. Trysil-bunaden for damer og herrer, bunadene broderes og sys etter mål av lokale produsenter i Trysil.   Garn, utstyr til lappesøm mm., samt egen avdeling med lokale husflidsprodukter.

Bli medlem! For nærmere informasjon, ta kontakt med leder Jorunn Gjermunds Løken jgloken@online.no

Kalender

Nyheter

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.