321602 H19 - Rettekurs/cape/damejakke

Start:     Tirsdag 13. august 2019 kl. 17.00-21.00

Kurstid:  Kveldskurs, 4 kvelder a 4 timer

Lærer:    Rita Gjerde

Pris:       Kr. 1200.- pluss materiell

Kurset gir anledning til å enten sy jakke eller cape til Askøy damebunad. Det er også mulig å benytte kurset til å rette en bunad.

Kursdeltakerne må ha en del sømerfaring og være innstilt på å arbeide nøyaktig og detaljert. En del hjemmearbeid må påregnes for at arbeidet skal bli ferdig i løpet av kurset

Dersom du ønsker å sy jakken til Askøy damebunad, er det en forutsetning for at resultatet skal bli godt at bunaden sitter riktig. Dersom dette ikke er tilfelle, må bunaden rettes først. Ta derfor med bunaden du skal sy jakke til første kurskveld. Dersom bunaden må rettes, er det ikke sikkert at deltakeren blir ferdig med både retting av bunad og søm av jakken i løpet av kurset. 

Vi ber om at du sender en SMS til Siri Brakestad, tlf. 41616632, med navnet ditt og beskjed om hva du skal jobbe med i løpet av kurset.

Påmeldingen er bindende. Det er ingen refusjon ved avmelding, annet enn ved dokumentert sykdom. Dersom kurset skulle bli avlyst, får du selvsagt pengene tilbake. Ved å melde deg på, godtar du disse vilkårene.

13. aug 2019 - 4. sep 2019

Husflidsloftet i Sjoddien, Lyngneset 2, Strusshamn

1200

Kalender

Kipebinding er en håndverksteknikk som holder på å dø ut,  Norges husflidslag har prosjekt RØDLISTE og har oppfordret lokallag til å finne sitt rødlisteprosjekt. Vi har valgt Kipebinding, og har arrangert flere kurs i den teknikken.

Dette ville vi dokumentere og nå har dette blitt en bok om KIPA. I boken er det beskrevet hvordan man lager en kipe, historier om hva den har vært brukt til, og hvordan. Både i vår kommune og ellers i store deler av landet.

Boken er på vel 100 sider, med mange fine bilder og tekst. Den er å få kjøpt hos Askøy Husflidslag, pris kr 300,00

Kontakt mail: askoeyhusflid@gmail.com, eller mob 47759656

Til høsten starter vi opp med Sy-kafé i tillegg til den populære Strikke-kaféen!

Velkommen til strikkekafe  siste mandagen i måneden (ikke juli)

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

This site uses cookies. Read more about cookies here. Do not show this message again.