Avlyst: Rettekurs eller søm av bunadsdeler, eller jakke til Askøy damebunad eller søm av cape

Start:     Tirsdag 06. april 2021 kl. 17.00-21.00

Kurstid:  Kveldskurs, 4 kvelder a 4 timer

Lærer:    Rita Gjerde

Pris:       Kr. 1200.- pluss materiell

Kurset gir anledning til å enten sy jakke eller cape til Askøy damebunad. Det er også mulig å benytte kurset til å rette en bunad eller sy andre bunadsdeler etter avtale.

Kursdeltakerne må ha en del sømerfaring og være innstilt på å arbeide nøyaktig og detaljert. En del hjemmearbeid må påregnes for at arbeidet skal bli ferdig i løpet av kurset

Dersom du ønsker å sy jakken til Askøy damebunad, er det en forutsetning for at resultatet skal bli godt at bunaden sitter riktig. Dersom dette ikke er tilfelle, må bunaden rettes først. Ta derfor med bunaden du skal sy jakke til første kurskveld. Dersom bunaden må rettes, er det ikke sikkert at deltakeren blir ferdig med både retting av bunad og søm av jakken i løpet av kurset. 

Vi ber om at du sender en SMS til Siri Brakestad, tlf. 41616632, med navnet ditt og beskjed om hva du skal jobbe med i løpet av kurset.

Påmeldingen er bindende. Det er ingen refusjon ved avmelding, annet enn ved dokumentert sykdom. Dersom kurset skulle bli avlyst, får du selvsagt pengene tilbake. Ved å melde deg på, godtar du disse vilkårene.

6. april 2021 - 27. april 2021

Husflidsloftet i Sjoddien, Lyngneset 2, Strusshamn

kr. 1200.-

Kalender

Reduksjon i antall kurs denne høsten

Kipebinding er en håndverksteknikk som holder på å dø ut,  Norges husflidslag har prosjekt RØDLISTE og har oppfordret lokallag til å finne sitt rødlisteprosjekt. Vi har valgt Kipebinding, og har arrangert flere kurs i den teknikken.

Velkommen til Sy-kafé!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.