V21 - 24042021 - Lørdagskurs i sølvarbeid

KURSLÆRER: Marit Karlsen

TID: Lørdag 24. april 2021

KURSAVGIFT: Kr. 975.- Medlemmer i Norges Husflidslag får 10 % avslag på kursavgiften. 

INKLUDERT I KURSAVGIFTEN: Blåseslange, slaglodd, sagblad og annet forbruks materiale inngår i prisen. En del perler og stein er tilgjengelig til fri bruk.

IKKE INKLUDERT I KURSAVGIFTEN: Sølv og deler er ikke inkludert i kursavgiften og kommer i tillegg. Dette  kjøpes av kurslærer.

INNHOLD KURS: Demonstrasjon av forskjellige arbeidsprosesser vi må innom på veien fra skisse til ferdig smykke. Du vil lære å sage, file, forme, lodde, ferdigstille og montere slik at du kan lage egne sølvsmykkermykke og ringer etc. Kurslærer har modeller som du kan lage, som ørepynt, halssmykke og kanskje en ring. Kurslærer har modeller som du kan kopiere, eller du kan tegne egne smykke.

Bindende påmeldingDet er ingen refusjon ved avmelding, annet enn ved dokumentert sykdom. Dersom kurset skulle bli avlyst, får du selvsagt pengene tilbake. Ved å melde deg på, godtar du disse vilkårene. Faktura bli sendt pr. epost i forkant av oppstart.

Korona: Vi forholder oss til smittevernveilederen fra VOFO. Påmeldte deltakere får mer detaljer sammen med faktura.

24. april 2021 - 24. april 2021

Gamle Bergen Sølvsmie i Gamle Bergen Museum

975,-

Kalender

Reduksjon i antall kurs denne høsten

Kipebinding er en håndverksteknikk som holder på å dø ut,  Norges husflidslag har prosjekt RØDLISTE og har oppfordret lokallag til å finne sitt rødlisteprosjekt. Vi har valgt Kipebinding, og har arrangert flere kurs i den teknikken.

Velkommen til Sy-kafé!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.