V21 - Askøy Damebunad

Start:        Mandag 01. februar kl. 17.00-21.00

Varighet:   13 ganger a 4 timer, totalt 52 timer. 

Sted:         Husflidsloftet, Aktivitetshuset Sjoddien i Strusshamn

Pris:           Kr. 3700.-

Det blir gitt individuell undervisning i søm av Askøy damebunad, inkludert skjorte, brokadevest, stakk, forkle, kyse, brokadesjal og veske.

Kurset forutsetter at deltakeren har sømerfaring og er innstilt på å arbeide nøyaktig og detaljert - dette for å sikre et godt resultat. Bunaden er målsydd, og første kurskveld må den som skal ha bunaden være med slik at vi kan ta mål.

Kursdeltakeren må regne med en del hjemmearbeid for å bli ferdig.

Det vil ikke bli gitt anledning til å sy cape eller jakke til bunaden på dette kurset selv om deltakeren blir ferdig med bunaden før kurset er ferdig. Dersom du ønske å sy cape eller jakke, kan vi anbefale vårt rettekurs over 4 ganger. 

Bindende påmelding. Det er ingen refusjon ved avmelding, annet enn ved dokumentert sykdom. Dersom kurset skulle bli avlyst, får du selvsagt pengene tilbake. Ved å melde deg på, godtar du disse vilkårene.Faktura bli sendt pr. epost i forkant av oppstart. 

Korona/smittevern: Kurset vil ha færre deltakere enn det vi vanligvis har. Vi har symaskiner til låns, men disse må deles på. Om du har egen symaskin, kan du vurdere å tar den med, men det er ikke nødvendig første kurskveld. 

Husflidslaget vil forøvrig forholde seg til smitteverveilederen som er utviklet av VOFO: http://www.vofo.no/om-vofo/nyheter/smittevernveileder-for-studieforbund-og-kursarrangoerer/

26. jan 2021 - 4. mai 2021

Husflidsloftet i Sjoddien i Strusshamn, Lyngneset 2

3700

Kalender

Reduksjon i antall kurs denne høsten

Kipebinding er en håndverksteknikk som holder på å dø ut,  Norges husflidslag har prosjekt RØDLISTE og har oppfordret lokallag til å finne sitt rødlisteprosjekt. Vi har valgt Kipebinding, og har arrangert flere kurs i den teknikken.

Velkommen til Sy-kafé!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.