V21 - Jakke til Askøy Herrebunad

Lærer:      Rita Gjerde, herreskredder  
Kurssted:      Husflidsloftet, Sjoddien i Strusshamn  
Kurstid:      Kveldskurs. 10 kvelder, 40 timer  
Start:      Tirsdag 19. januar kl  17.00 -21.00 
Pris:   

  Kr. 2800,- + materialer

 

Kursbeskrivelse: På kurset får man individuell undervisning i søm av Askøybunad, herrejakke. En del hjemmearbeid må påregnes for at jakken skal bli ferdig i løpet av kurset.

Kursdeltakerne må ha en del sømerfaring og være innstilt på å arbeide nøyaktig og detaljert. 1. kurskveld må den som skal ha jakken være med til måltaking. Det er også en forutsetning for å delta på kurset at selve bunaden allerede er ferdig.

Bindende påmelding. Det er ingen refusjon ved avmelding, annet enn ved dokumentert sykdom. Dersom kurset skulle bli avlyst, får du selvsagt pengene tilbake. Ved å melde deg på, godtar du disse vilkårene.

Korona/smittevern: Kurset vil ha færre deltakere enn det vi vanligvis har. Vi har symaskiner til låns, men disse må deles på. Om du har egen symaskin, kan du vurdere å tar den med, men det er ikke nødvendig første kurskveld. 

Husflidslaget vil forøvrig forholde seg til smittevernveilederen som er utviklet av VOFO: http://www.vofo.no/om-vofo/nyheter/smittevernveileder-for-studieforbund-og-kursarrangoerer/

19. jan 2021 - 23. mars 2021

Husflidsloftet i Sjoddien, Lyngneset 2, Strusshamn

2700

Kalender

Reduksjon i antall kurs denne høsten

Kipebinding er en håndverksteknikk som holder på å dø ut,  Norges husflidslag har prosjekt RØDLISTE og har oppfordret lokallag til å finne sitt rødlisteprosjekt. Vi har valgt Kipebinding, og har arrangert flere kurs i den teknikken.

Velkommen til Sy-kafé!

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.