Sykurs med maskin, 15 timer

KURSLÆRER: Gunnvor D.Bergsvåg, Mia.Mi syloftet DATO: 27.-29.mars. TID:fredag 18-21,lørdag 10-16 og søndag 10-16. KURSAVGIFT: 1500,- for ikke-medlem i Norges Husflidslag, 1200,- (-20%) for medlem. Betales til Os Husflidslag k.nr 3633.38.67898 ved kursstart. Merk med navn og kurs.

Kurset er et nybegynnerkurs innen bekledning og passer for dem som ikke har sydd, til dem som har sydd litt fra før,og for dem som bare trenger en oppfriskning .

NB! Begrenset antall plasser.

27. mars 2020 - 29. feb 2020

Yrkesstova, Finnebrekko

Kalender

28 april 2020 18:00, Finnebrekka 21, 5200 Os

Nyheter

Som situasjonen i samfunnet er nå så vil Yrkesstova være stengt for aktiviteter på ubestemt tid. Vi har derfor satt opp en postkasse,med lås, på veggen på Yrkesstova (i kroken ved bosspann). Vi tenker det slik at loddbøkene kan legges i den, uten penger. Loddbøker kan også leveres på Strikkebutikken til Ingrid eller Anneli, også der helst uten penger.

INNLEVERINGSFRIST 18.APRIL
Loddpengene settes inn på Os Husflidslags konto 3633.38.67898, merk med Sølvlotteri.

NB! Om noen ikke har mulighet til å gå ut i disse dager, kontakt Martha Heggland på tlf 91107576, så ordner vi med henting av bøker. :-)
Trekningen blir gjort av styrets leder +1 styremedlem i uke 17, og annonseres på mail, FB og hjemmeside innen utgangen av samme  uke. Vinnere vil få særskilt melding.

For styret
Christin Å. Duesund, leder

MEDLEMSINFO

I korte trekk er dette hva som er vedtatt i Os Husflidslag per dato:

-Yrkesstova holdes stengt for aktiviteter

-Dugnad ute satt til 18.april, info lagt ut.

-Dugnad inne utsatt til over sommeren

-Planlagte konfirmasjoner med utleie av Yrkesstova er endret fra april/mai til september og november.

-Sølvlotteriet trekkes uke 17, innleveringsfrist av loddbøker 18. april, info lagt ut

- Jubileumsfeiring utsatt

-Sommertur utsatt/evt endret til annet arrangement, dette blir styresak når situasjonen stabiliserer seg.

-Låsen på inngangsdør i Yrkesstova kollapset, og er skiftet. Ny låskasse og sylinder er satt inn. Dette medfører at gamle nøkler ikke fungerer lenger og kan kasseres.

De som per i dag er satt opp til å inneha nøkkel er: Styret, leder Ung Husflid, kontaktperson vev, kontaktperson spinning/strikkemaskin, kontaktperson sygruppen, samt renholder og Strikkebutikken. Videre får vi vurdere behov for egen tilgang i forhold til nøkkel.

-Ellers kan vi si at steamer på kjøkkenet vil bli flyttet. Som den står i dag ødelegges veggen av damp. Dette arbeidet vil bli utført av CRUX Vindfanget i nærmeste fremtid. Løsningen de kom opp med medfører at kjøkkenet fremdeles fremstår som en helhet med jevne benkeplater.....

Inntil videre, ta vare på dere selv og de rundt dere!

GOD PÅSKE 

For styret

Christin Å. Duesund, leder

Som tidene nå er så har vi som kjent stengt Yrkesstova og avlyst alle arrangementer fram til 1.april. Dette får også konsekvenser for årets Sølvlotteri som etter planen skulle trekkes på temamøtet i mars. Styret har etter samråd besluttet å utsette trekningen til temamøte i slutten av april. Om aktiviteter, og Yrkesstova, er igang igjen til den tid er som dere sikkert forstår uvisst. Styret vil holde dere orientert i forhold til dette, og hvordan vi tenker lotteriet gjennomført.

Vi ser gjerne at dere beholder solgte loddbøker til nærmere beskjed blir gitt. Det kan i den sammenheng sies at styret har planlagt styremøte 1.april, og vil diskutere dette da. Dersom noen ønsker å betale inn loddpenger fra salg kan det gjøres til Os Husflidslags konto, nr 3633.38.67878 . Kasserer ber innstendig om innbetalinger merkes med SØLVLOTTERI :-)

Innitil videre, ta vare på dere selv og de rundt dere!
For styret, Chr.Å. Duesund, leder

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.