Hensyn til Korona virus

Inntil videre er ingen samlinger/kurs e.l. avlyst.

Det oppfordres til god hånd- og hostehygiene, og at nærkontakt som klemming og håndhilsing begrenses. Det vil bli utplassert spritdispensere for hånddesinfisering i Yrkesstova.

I tillegg ber vi om at de som har oppholdt seg i risikoområder eller har vært i kontakt med smittet person ikke deltar på Os Husflidslag sine treff eller kurs. Vi har alle et sosialt og solidarisk ansvar ovenfor hverandre!

Vedlagt er link til Folkehelseinstituttet for generelle retningslinjer som skal bidra til begrensning av smittespredning, og til enhver tid oppdatert informasjon.

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/fakta/rad-og-informajon-til-befolkningen-om-nytt-koronavirus-coronavirus-2019-nco/

Kalender

Nyheter

Yrkesstova holdes stengt for aktiviteter fram til medio august. Dette pga pålagte smitteverntiltak som per i dag ikke er forenlige med aktiviteter i Yrkesstova. Styret arbeider med planlegging av høstsemesteret og muligheter for aktiviteter da.

Nå har trekkemaskinen gjort jobben sin, bevitnet av 2 styremedlemmer 

Som situasjonen i samfunnet er nå så vil Yrkesstova være stengt for aktiviteter på ubestemt tid. Vi har derfor satt opp en postkasse,med lås, på veggen på Yrkesstova (i kroken ved bosspann). Vi tenker det slik at loddbøkene kan legges i den, uten penger. Loddbøker kan også leveres på Strikkebutikken til Ingrid eller Anneli, også der helst uten penger.

INNLEVERINGSFRIST 18.APRIL
Loddpengene settes inn på Os Husflidslags konto 3633.38.67898, merk med Sølvlotteri.

NB! Om noen ikke har mulighet til å gå ut i disse dager, kontakt Martha Heggland på tlf 91107576, så ordner vi med henting av bøker. :-)
Trekningen blir gjort av styrets leder +1 styremedlem i uke 17, og annonseres på mail, FB og hjemmeside innen utgangen av samme  uke. Vinnere vil få særskilt melding.

For styret
Christin Å. Duesund, leder

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.