Historiske bilder

Innslag om historien til huset og laget for jubileumsfeiringen

Året 2020 er spesielt på mange vis, en av grunnene er som kjent at Yrkesstova og Os Husflidslag feirer 80 års jubileum. Oli Lilletvedt skal utabeide et innslag til feiringen som forteller litt om laget og huset i gamle dager. De som måtte ha historiske bilder tilknyttet Yrkesstova og som ønsker at disse skal få plass i Olis foredrag bes ta kontakt med Oli på mail:oli@online.no Oli avgjør hvilke bilder hun ønsker å benytte, og alle bilder vil bli returnert til eier (det forutsettes at bildene merkes med navn på eier, f.eks. vha en post-it på baksiden/eller ved å ha bildene i en plastlomme sammen med en navnelapp).

NB!

Det gjøres oppmerksom på at dato for feiring enda ikke er satt, dette har bakgrunn i smittevernsregler for COVID-19. Så snart ny dato for jubileumsfeiring er satt vil informasjon bli sendt til alle medlemmer.

Kalender

Nyheter

NB! Ny dato for årets basar er 09.11.2021

Styret planlegger årsmøte i ny form grunnet Covid 19. Dato for årsmøte er ikke fastsatt, informasjon vil følge så snart dato og hvordan det skal gjennomføres er på plass.

Det bes om at saker til årsmøte sendes til Styret innen 15.01.

Alle medlemmer vil bli underrettet via e-post og denne forespørselen vil også bli lagt ut på FB

Det nye året startet med høye smittetall for Covid-19 og strenge tiltak både nasjonalt og lokalt. For Yrkesstova betyr det at ingen aktivitet vil bli gjenopptatt og fortsatt stengte dører.

Det foregår likevel arbeid i kulissene, styret arbeider med en årsmelding.  Det planlegges også kurs i kvitsøm til våren. 

Skulle det være noen som har gode ideer til nye og spennende møtearenaer eller aktiviteter som kan gjennomføres uten smittefare bes de ta kontakt med Judith Andersen på 90030979 eller messenger.

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.