Historiske bilder

Innslag om historien til huset og laget for jubileumsfeiringen

Året 2020 er spesielt på mange vis, en av grunnene er som kjent at Yrkesstova og Os Husflidslag feirer 80 års jubileum. Oli Lilletvedt skal utabeide et innslag til feiringen som forteller litt om laget og huset i gamle dager. De som måtte ha historiske bilder tilknyttet Yrkesstova og som ønsker at disse skal få plass i Olis foredrag bes ta kontakt med Oli på mail:oli@online.no Oli avgjør hvilke bilder hun ønsker å benytte, og alle bilder vil bli returnert til eier (det forutsettes at bildene merkes med navn på eier, f.eks. vha en post-it på baksiden/eller ved å ha bildene i en plastlomme sammen med en navnelapp).

NB!

Det gjøres oppmerksom på at dato for feiring enda ikke er satt, dette har bakgrunn i smittevernsregler for COVID-19. Så snart ny dato for jubileumsfeiring er satt vil informasjon bli sendt til alle medlemmer.

Kalender

Nyheter

Kjære medlemmer!
Det blir ingen «Basar» i høst, men vi skal selge loddbøker, som trekkes 27 oktober.

Anne Bårdsgårds har utgitt en ny bok Selbumønster som lanseres 15. augustDette er ei vakker bok som står i stil med sin forgjenger, Selbuvotter (2016). Begge bøkene fyller ut bildet av strikketradisjonen i Selbu, og sammen danner de et enestående mønsteroppslagsverk.

 

 

Os Husflidslag håper at basaren kan gå av stabelen som planlagt i høst og til det trengs det gevinster! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.