Ny artikkel

Som tidene nå er så har vi som kjent stengt Yrkesstova og avlyst alle arrangementer fram til 1.april. Dette får også konsekvenser for årets Sølvlotteri som etter planen skulle trekkes på temamøtet i mars. Styret har etter samråd besluttet å utsette trekningen til temamøte i slutten av april. Om aktiviteter, og Yrkesstova, er igang igjen til den tid er som dere sikkert forstår uvisst. Styret vil holde dere orientert i forhold til dette, og hvordan vi tenker lotteriet gjennomført.

Vi ser gjerne at dere beholder solgte loddbøker til nærmere beskjed blir gitt. Det kan i den sammenheng sies at styret har planlagt styremøte 1.april, og vil diskutere dette da. Dersom noen ønsker å betale inn loddpenger fra salg kan det gjøres til Os Husflidslags konto, nr 3633.38.67878 . Kasserer ber innstendig om innbetalinger merkes med SØLVLOTTERI :-)

Innitil videre, ta vare på dere selv og de rundt dere!
For styret, Chr.Å. Duesund, leder

Kalender

Nyheter

Kjære medlemmer!
Det blir ingen «Basar» i høst, men vi skal selge loddbøker, som trekkes 27 oktober.

Anne Bårdsgårds har utgitt en ny bok Selbumønster som lanseres 15. augustDette er ei vakker bok som står i stil med sin forgjenger, Selbuvotter (2016). Begge bøkene fyller ut bildet av strikketradisjonen i Selbu, og sammen danner de et enestående mønsteroppslagsverk.

 

 

Os Husflidslag håper at basaren kan gå av stabelen som planlagt i høst og til det trengs det gevinster! 

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPrivacy

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.