Ny artikkel

Som tidene nå er så har vi som kjent stengt Yrkesstova og avlyst alle arrangementer fram til 1.april. Dette får også konsekvenser for årets Sølvlotteri som etter planen skulle trekkes på temamøtet i mars. Styret har etter samråd besluttet å utsette trekningen til temamøte i slutten av april. Om aktiviteter, og Yrkesstova, er igang igjen til den tid er som dere sikkert forstår uvisst. Styret vil holde dere orientert i forhold til dette, og hvordan vi tenker lotteriet gjennomført.

Vi ser gjerne at dere beholder solgte loddbøker til nærmere beskjed blir gitt. Det kan i den sammenheng sies at styret har planlagt styremøte 1.april, og vil diskutere dette da. Dersom noen ønsker å betale inn loddpenger fra salg kan det gjøres til Os Husflidslags konto, nr 3633.38.67878 . Kasserer ber innstendig om innbetalinger merkes med SØLVLOTTERI :-)

Innitil videre, ta vare på dere selv og de rundt dere!
For styret, Chr.Å. Duesund, leder

Kalender

Nyheter

Yrkesstova holdes stengt for aktiviteter fram til medio august. Dette pga pålagte smitteverntiltak som per i dag ikke er forenlige med aktiviteter i Yrkesstova. Styret arbeider med planlegging av høstsemesteret og muligheter for aktiviteter da.

Nå har trekkemaskinen gjort jobben sin, bevitnet av 2 styremedlemmer 

Som situasjonen i samfunnet er nå så vil Yrkesstova være stengt for aktiviteter på ubestemt tid. Vi har derfor satt opp en postkasse,med lås, på veggen på Yrkesstova (i kroken ved bosspann). Vi tenker det slik at loddbøkene kan legges i den, uten penger. Loddbøker kan også leveres på Strikkebutikken til Ingrid eller Anneli, også der helst uten penger.

INNLEVERINGSFRIST 18.APRIL
Loddpengene settes inn på Os Husflidslags konto 3633.38.67898, merk med Sølvlotteri.

NB! Om noen ikke har mulighet til å gå ut i disse dager, kontakt Martha Heggland på tlf 91107576, så ordner vi med henting av bøker. :-)
Trekningen blir gjort av styrets leder +1 styremedlem i uke 17, og annonseres på mail, FB og hjemmeside innen utgangen av samme  uke. Vinnere vil få særskilt melding.

For styret
Christin Å. Duesund, leder

Developed by Aplia - Powered by eZ PublishPersonvern

Dette nettstedet bruker informasjonskapsler. Les mer om informasjonskapsler her. Ikke vis denne meldingen igjen.